Srpski Brazilac ponuđen Portu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.04.2016.
10:26
Izvor: Sportske.net

Omladinski reprezentativac Srbije Lijanko Vojnović mogao bi da završi u redovima Porta ukoliko na "Dragau" pristanu na ponudu koju im priprema Sao Paulo.

saopaulofc.net
saopaulofc.net

Povezane vesti

Brazilac sa srpskim korenima i pasošem Lijanko Vojnović uskoro bi mogao da se preseli na "Stari kontinent" pošto Sao Paulo namerava da ga uključi u ponudu koju želi da uputi Portu.

Portugalski "O Žogo" prenosi da su u Sao Paulu voljni da Portu ponude jednog ili dvojicu mladih igrača u zamenu za Maikona koji se od februara nalazi na pozajmici u brazilskom klubu.

Brazilski internacionalac koji je osvojio devet trofeja sa Portom odlično se uklopio u ekipu Sao Paula i svi u klubu žele da ga zadrže, ali nemaju 5 miliona evra, koliko Portugalci traže za transfer.

"Želimo da zadržimo Maikona, a Porto će imati pravo da izabere jednog ili dvojicu igrača koje smo spremni da ponudimo" poruka je sportskog direktora Sao Paula Luiza Kunje.

Portu će tako biti ponuđeni mladi i talentovani fudbaleri Lijanko Vojnović (19), Lukao (20) i Inasijo (20), pa nije isključeno da Brazilac srpskih korena završi na stadionu "Dragao" tokom letnjeg prelaznog roka.

Imajući u vidu pametno poslovanje Porta, može se pretpostaviti da će Portugalci pristati na ponudu Sao Paula jer bi u nekom od ponuđenih igrača mogli da dobiju novu "zlatnu koku" koju će kasnije prodati za višemilionsku sumu u neki od klubova iz "liga petice".

Podsećamo da je za Lijanka Vojnovića pre dolaska u Sao Paulo interesovanje pokazao i slavni Milan ali je golobradi mladić želeo da ostane u Brazilu i nastavi sa fudbalskim školovanjem u svom sadašnjem klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke