Srbin od 20 miliona evra!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.01.2016.
09:44
Izvor: Sportske.net

Napoli ne odustaje, a izgleda da će do transfera doći!

BETA/AP Photo/Felice Calabro'
BETA/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Iako je jesen proveo u lekarskoj ordinaciji, Nikoli Maksimoviću nije pala cena. Naime, fudbaler Torina se oporavio, a biće predmet ponude Napolija i ove zime.

U prošlom prelaznom roku nije bilo dovoljno vremena da se transfer realizuje, poslednjeg dana je stigla ponuda koja bi zadovoljila Torino, ali nisu imali kada da nađu zamenu.

No, Napoli ne odustaje. Kako pišu italijanski mediji, ista suma je ponovo na stolu.

U pitanju je 18 miliona evra, plus 2 ili 3 koja će biti lako dostižna putem bonusa, pa se očekuje da će predsednik "Bikova", Urbano Kairo prihvatiti ponudu.

Trener Napolija Sari, veruje da bi Maksimović bio pravi lider u poslednjoj liniji koja je prema opštim ocenama i najslabiji deo tima Napolitanaca od kojih se očekuje da se bore za titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mak_juventino
Tuesday, 05.01.2016
13:13

Odbrana Napolia nije uopste slaba ! Ove godine su bar duplo bolji u odbrani! Njima trebaju vise igraca , jer nemaju jaku klupu ! Stoper , veznjak i napadac stizu ove zime ! Onda moze da krene trka po Scudeto , a svi znamo ko je tu favorit :DDD FORZA JUVENTUS

avatar
Nani
Tuesday, 05.01.2016
10:54

Svaka cast..Momak je oteran iz Zvezde a sad ljudi daju 20 milki za njega..koliko nas fudbal ima ovakvih primera mili boze..matic jedan od njih..da je zvezda makar stavila u ugovor 10% od narednog transfera sad bi dobili 2 miliona i pevali bi..

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Tuesday, 05.01.2016
10:46

Jeste, lider nad liderima.