Srbi nastavljaju tradiciju - Lane dočekao Obradovića u Anderlehtu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.06.2015.
18:43
Izvor: Sportske.net

Anderleht u ponedeljak i zvanično promovisao Ivana Obradovića, doskorašnjeg levog beka Mehelena. A na promociji i još jedno dobro nam poznato lice - Milan Lane Jovanović.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Posle odlične sezone u Mehelenu, reprezentativac Srbije Ivan Obradović karijeru će nastaviti u Anderlehtu.

On se u Briselu tako pridružio Aleksandru Mitroviću, a koliko će dugo njih dvojica biti zajedno u ovom klubu, zavisi od ishoda pregovora o Mitrovićevim potencijalnim transferima ovog leta.

Klub iz Brisela je danas, posle obavljenih medicinskih pregleda, i zvanično promovisao 27-godišnjeg Srbina koji je potpisao ugovor na četiri godine, zadužio dres sa brojem 37 i tom prilikom izrazio veliko zadovoljstvo što će od naredne sezone igrati za Anderleht.

''Privilegija je igrati za najveći klub u Belgiji. Ovo je poseban trenutak u mojoj karijeri. Veoma sam uzbuđen, motivisan, pa čak i euforičan. Ovo je novi početak za mene'', poručio je Obradović.

Sreću u novom klubu mu je poželeo još jedan zemljak, koji je ostavio značajan trag u Anderlehtu, a koji je danas bio gost višestrukog šampiona Belgije, naš nekadašnji reprezentativac Milan Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 29.06.2015
19:37

Да мења оног манекена Коларова у репрезентацији. Један у мору играча који нису имали велику каријеру јер су их уништиле повреде.

avatar
MANUTD
Monday, 29.06.2015
18:56

Lane legenda liverpula. Osvojio isto titula koliko i Dzerard.