'Sportske' saznaju - AEK zove Jankovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.04.2015.
12:01
Izvor: Sportske.net

Grčki velikan koji će od naredne sezone ponovo nastupati u Superligi stupio je u kontakt sa Boškom Jankovićem i ponudio mu dvogodišnji ugovor, saznaju "Sportske.net" iz izvora bliskim AEK-u.

Beta/AP Photo/Felice Calabro
Beta/AP Photo/Felice Calabro

Povezane vesti

Sportski sektor solunskog AEK uveliko priprema teren za letnji prelazni rok kada će grčki velikan renovirati tim i raditi na dovođenju igrača kadrih da ekipi donesu dobre rezultate u Superligi.

Na čelu sportskog sektora kluba iz Atine nalaze se Srbi Dušan Bajević i Branko Milovanović što će AEK pokušati da iskoristi kako bi angažovao bivšeg igrača Crvene zvezde Boška Jankovića.

Kako "Sportske.net" saznaju iz izvora bliskim grčkom klubu, predstavnici AEK-a već su uspostavili kontakt sa prvotimcem Verone i ponudili mu dvogodišnji ugovor vredan 1.2 miliona evra!

Bivši fudbaler Zvezde, Majorke, Palerma i Đenove trenutno nastupa za Veronu sa kojom ima ugovor do kraja tekuće sezone, a Grci su odlučni u nameri da iskoriste taj podatak i pokušaju da angažuju Srbina bez plaćanja obeštećenja.

Sportski direktor Milovanović i izvršni direktor Bajević neće imati lak zadatak pošto Boško Janković uživa veliko poverenje trenera Verone koji je nedavno izjavi da se nada produžetku saradnje sa srpskim internacionalcem.

Iz istih izvora od kojih smo dobili informaciju vezanu za AEK-ov napad na Boška Jankovića saznajemo da je Srbin tip igrača koji je preko potreban ekipi Trajaniosa Delasa.

Nakon što je doživeo finansijski krah AEK je krenuo od nule a povratak u Superligu sasvim je izvestan pošto u plej-ofu klub iz Soluna i Iraklis nemaju konkurenciju.

Hoće li Janković prihvatiti ponudu AEK-a zavisi i od Verone koja bi novim unosnim ugovorom verovatno uspela da zadrži Srbina kojeg je u svoje redove dovela pre dve godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke