Sponzor kaže da stiže Gundogan!

Autor: Dragan Milosavljević
sreda 10.06.2015.
19:45
Izvor: Sportske.net

Dosta spekaulacija je bilo oko dolaska Gundogana na "Old Traford", ali sponzor Junjateda je izgleda otklonio dileme!

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Junajted je rešio da mu se sezona kao prošla ne ponovi pa planira dosta zvučna pojačanja u narednom prelaznom roku.

Stigao je Depaj a pominju se još brojna pojačanja jer Van Gal neće žaliti para da dovede vrhunske igrače.

Jedan takav igrač je i član Borusije iz Dortmunda Ilkaj Gundogan.

U prethodnom periodu dosta je bili spekulacija da li će Gundogan preći na "ostrvo", ali izgleda više neće biti dileme.

Jedan od mnogobrojnih sponzora Mančester Junajteda, kladionice Bwin, danas je na zvaničnom Twitter profilu poručio navijačima "Crvenih đavola" da pozdrave dolazak Gundogana.

Tvit je vrlo brzo uklonjen ali je sve ipak ostalo zabeleženo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 10.06.2015
22:57

ovo je vec nesto jer sponzori su upuceni u desavanja unutar kluba i kod transfera,a i vec odavno nisu selili gundogana nigdje tako da bi moglo biti istina,jer onu cifru koju je on trazio kao platu man.untd moze bez problema ispostovat ako smo mogli vise falka placat sedmicno onda ovo nece biti problem . a nesto prije je i gundoganova djevojka objavila sliku mancestera kao sledeca destinacija,moram se osvrnuti i na otamendija jer vjerovatno ce razgovarat sa rohom i di marijom o mancseteru tako da sam poprilicno siguran da ce otamendi u mancester, svi medji su objavili da je od valensije trazio da ga prodaju,pa i iskreno svaka cast valensiji ali oni nemogu biti prvaci pored barse,reala i at madrida tako sto se tice spanske lige tu nece uzeti titulu a jos manje u LS dok mu man.untd moze garantovat ravnopravnu trku za titulu sa drugim klubovima to valensija ne moze u spanskoj ligi TAMO SE ZNA ILI JE BARSA ILI JE REAL I IZNENADJENJE AT.MADRID

avatar
Nikola M.
Wednesday, 10.06.2015
20:38

Ništa ja ne verujem dok ne stigne zvanična potvrda od strane Junajteda. Biće sjajno ako dođe.

avatar
Wednesday, 10.06.2015
20:24

Nadajmo se da je istina. :D

avatar
ManUtdSrbija
Wednesday, 10.06.2015
20:08

Samo da ga zaobidju povrede, i bice super. Decko je zver na sredini. Nasli smo veoma dobru zamenu za Kerika, za relativno smesan novac. Sad samo stoper i napadac, i mozemo da krenemo sa uigravanjem za sledecu sezonu. Nadam se da cemo se popuniti do kraja meseca na ostalim pozicijama koje nam skripe. Svaki dan je bitan za uigravanje.

avatar
Grobari Kanada
Wednesday, 10.06.2015
20:08

to srbine! 3 prsta :)

avatar
Red Legend
Wednesday, 10.06.2015
20:02

Vise sam bio za nekog def. veznog koji se ne stedi u startovima, tipa Snajderlin ili Naingolan, ali valjda LVG i ljudi koji su zaduzeni za transfere znaju sta rade, mada ne mora uvijek biti tako (citaj Liverpul).

avatar
BrutalnoIskren#7
Wednesday, 10.06.2015
21:01

Gundogan je pravi box to box igrac, igra u oba pravca, ima odlican pas i pregled igre a odlican je u defanzivi, samo da ga zaobidju povrede i sigurno je medju najboljim srednjacima na svijetu. On i Erera sa Felaninijem i Karikom kao alternativama cinice veoma dobru vezu, jos kada im se pridodaju Di Maria ili Mata centralno iza napadaca bice to odlicna spona sa udarnima iglama, Runijem u prvom redu pa onda i Depajom. UTD-u sada treba kvalitetan stoper prije svega, dobar napadac i eventualno desni bek i to je ekipa koja ce moci da se nosi sa svima. LVG je odlican trener, treba vremena da sve legne na svoje mjesto ali ne treba sumnjati da ce do pocetka sezone on to sve dovesti pod konac, jer izgleda da ce ova najbitnija pojacanja biti tu prije pocetka priprema a to znaci mnogo.

avatar
Wednesday, 10.06.2015
19:58

Bolje i Junajted nego Bajern.

avatar
Naprednjak
Thursday, 11.06.2015
09:06

Magarac nije bolji od konja.

avatar
Thursday, 11.06.2015
09:51

Nebi se bas slozio da je Junajted magarac mozda u tvojim ocima. Ja nisam isao na to u velicini kluba vec u tome sto je Bajern pokriven na toj poziciji i sto stalno dovodi sve od Dortmunda fudbalere.

avatar
Z
Wednesday, 10.06.2015
19:51

Za uslovno receno smesan kes dobijate vrhunskog fudbalera, koji sa Ererom moze da cini tandem duzi niz godina.....sve to pod uslovom da ga zaobidju povrede kojima je jako sklon.

avatar
Wednesday, 10.06.2015
19:40