Sparsi spremaju paklen tandem u špicu, na meti i vezista "Oranja"!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 30.05.2016.
14:46
Izvor: Sportske.net

U petak je odigran prijateljski susret između Republike Irske i Holandije, pobednika nije bilo, a na tribinama stadiona u Dablinu našao se i trener Sparsa.

Twitter: Tottenham Hotspur
Twitter: Tottenham Hotspur

Povezane vesti

Maurisio Poketino je u petak bio u Dablinu, na meču Iraca i Holanđana, a razlog njegovog prisustva bila su dvojica fudbalera Holandije.

Naime, Totenhem je "zagrizao" za 21-godišnjeg napadača holandske reprezentacije i AZ Alkamara, Vinsenta Jansena, kao i za talentovanog vezistu Ajaksa, Rišedlija Bazura.

Poketino je na tribinama "Aviva" stadiona sedeo u društvu svog asistenta Hesusa Pereza, Pola Mičela "šefa zapošljavanja" u Sparsima, kao i agenta napadača Republike Irske Šejna Longa, Pata Dolana.

Po njegovom okruženju može se zaključiti da su Sparsi zainteresovani i za napadača Sautemptona, ali je njihov primarni cilj ipak bio da u akciji vide Jansena i Bazura.

"Pevci" nameravaju da ozbiljno pojačaju konkurenciju Hariju Kejnu, kako je pored Jansena i Longa, na meti tima i napadač Marseja Miši Bačuaji, koga je Pol Mičel posmatrao u finalu Kupa Francuske.

Pominje se i napadač Bornmuta, koji je zbog povrede propustio veći deo ove sezone, Kalum Vilson, ali nema sumnje da bi Sparsima najviše odgovoarao mladi Holanđanin iz redova AZ-a.

Kada bi uspeli da obezbede njegove usluge, imali bi zaista paklen napadački tandem, Kejn - Jansen. Sjajna stvar u celoj toj priči je što je pred obojicom fudbalera još puno godina igranja, kako Englez ima 22 godine, a Holanđanin 21.

Pored napadačkih opcija, u Totenhemu su svesni da moraju da pojačaju i vezni red, a u mladom Bazuru vide idealno rešenje, kako može da igra na pozicijama zadnjeg veznog, srednjeg veznog, a nije mu strana ni pozicija centralnog defanzivca.

Pred Bazurom je blistava karijera, kako mu je tek 19 godina.

U prilogu pogledajte video klipove koji sadrže najbolje poteze dvojice Holanđana koji se nalaze na meti tima sa "Vajt Hart Lejna".

Vinsent Jansen, 21 godina, 180 cm, napadač - 27 golova u Erediviziji u sezoni za nama



Rišedli Bazur, 19 godina, 184 cm, centralni vezni - produkt Ajaksove škole, može da pokrije nekoliko pozicija u vezi, kao i u odbrani, odlikuje ga sjajan šut sa distance



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Непобедиви
Tuesday, 31.05.2016
08:50

Ne znam, i Arsenal se zagrejao za Jansena. Ko bi normalan igrao u Tottenhemu, kad moze da igra pored Ozila, Alexisa i Kazorle? Jos je fora sto je Jansen napadac i sto ce mnoooogooo lakse kasnije da izgura Zirua iz prvog tima nego Kejna.

avatar
damjan89
Monday, 30.05.2016
17:01

Ovaj iz Ajaksa garant novi Pogba, sa Dahudom najtalentovaniji centralni vezni igraci u Evropi...

avatar
M.U.F.C. TILL I DIE
Monday, 30.05.2016
15:57

Dobra pojacanja uz to nece ni biti mnogo skupa

avatar
Nikola Burzanovic
Monday, 30.05.2016
15:50

Kakav je ovaj Bazoer igrac ovaj drugi cuo sam za njega ne znam puno ali Bazoer je novi Pogba

avatar
Nouhei
Monday, 30.05.2016
15:48

Sta je bilo sa glasinama da ce dovesti Berahina iz WBA-a? Po meni bi s njim imali najjaci napad u ligi.

avatar
Denis Split
Monday, 30.05.2016
20:34

Berahino propa haha

avatar
Nouhei
Tuesday, 31.05.2016
04:32

Lik ima 22 godine. Ima vremena za njega. Ja se ne bih bunio kada bi on dosao u Liverpul. Ali na zimu je bilo previse glasina o tome da prelazi u Totenhem, pa zato pitam.

avatar
Go Hard or Go Home
Monday, 30.05.2016
15:33

Bazoer zver igrac,ne pitajte zasto imam 20+ minusa,aktivirao se stefi sa 25 profila. :)