Snajder otkriva: "Odbio sam Van Gala jer hoću da igram LŠ!"

Autor: Janko Glavonjić
sreda 01.10.2014.
20:02
Izvor: Sportske.net

Vesli Snajder, za kojeg se pričalo da bi ovog leta mogao da pojača Mančester Junajted, otkrio je da je bilo kontakta sa engleskim klubom, ali da je on odbio bilo kakvo započinjanje pregovora!

Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko
Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko

Povezane vesti

Vesli Snajder je ovog leta bio kontaktiran od strane Junajteda. Para je bilo, Van Gal je stigao, očekivalo se da bi Snajder mogao da bude jedna od akvizicija, ali ih je holandski reprezentativac glatko odbio.

A razlog je, kako sam priznaje, neigranje Lige šampiona!

"Uživao sam radeći sa Van Galom u reprezentaciji Holandije. On je jedan harizmatičan i izuzetno inteligentan stručnjak.

Pričali smo neformalno na temu Junajteda, i odgovorio sam mu da sam srećan u Turskoj i da ne bih da se selim
", iskren je Snajder.

Reprezentativac Holandije, pored toga što se "skrasio" u Galatasaraju tvrdi da je glavni razlog neprelaska to što publika na Old Trafordu ove sezone ne gleda Ligu šampiona.

"Liga šampiona je moj uslov svakom klubu koji me kontaktira. Ne znam do kada ću ostati ovde, lepo mi je, i sve planove vezujem za Galatasaraj, ali i da bih razmislio da se preselim, taj klub mora da igra Ligu šampiona.

Siguran sam da će Junajted ove sezone biti u vrhu i da će se vratiti gde mu je mesto, to je veliki klub. Ipak, ja nisam više mlad igrač i želim da dok imam snage i volje da igram najbolji evropski fudbal i nisam želeo da gubim sezonu
", rekao je Snajder.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke