Slučaj "Pedro" - Premijerligaši "nagrnuli"!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.02.2015.
10:52
Izvor: Sportske.net

Dve ekipe iz Premijer lige pokušaće da iskoriste činjenicu da Pedro nije zadovoljan svojim statusom u Barseloni.

Beta/AP Photo/Lalo R. Villar
Beta/AP Photo/Lalo R. Villar

Povezane vesti

Engleski mediji su ponovo počeli da "sele" fudbalera Barselone u Englesku.

Pedro definitivno nije najzadovoljniji svojim statusom u Barseloni, to je poznato od onog trenutka kada je u ekipu stigao Luis Suarez iz Liverpula.

Ovaj 27-ogodišnji fudbaler ofanzivnih karakteristika želi novi izazov i želi da promeni sredinu, a da li će to i učiniti videćemo tek na kraju ove sezone.

Juče smo pisali o tome da je on nezadovoljan jer je startovao na samo deset utakmica u Primeri i da razmišlja o odlasku, a odmah su, ako je verovati engleskim medijima, Premijerligaši stupili u kontakt sa njim.

"Metro" piše da su ekipe koje su povezivane sa njim u prethodnih nekoliko meseci, Arsenal i Liverpul, prve opcije za ovog fudbalera, ali nije isključeno da se još neka ekipa iz Premijer lige uključi u borbu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Aleksic
Friday, 06.02.2015
13:31

Voleo bih da ode iz nekoliko razloga. Prvo, strašan je igrač i ne zaslužuje da sedi na klupi. Odlaskom u neki klub bi pokazao koliko je dobar igrač. Takodje, otvorio bi se prostor za Barsine klince kojih baš na Pedrovoj poziciji ima dosta. Delufeu, Munir, Adama, Li. Pa možda i Halilović i Sandro.