Slučaj 'Kovačić' - Pala konačna odluka!?

Autor: Miloš Marković
utorak 16.06.2015.
14:05
Izvor: Sportske.net

Navijači Intera mogu da odahnu, pristalice Liverpula da ugase prerano upaljene nade.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Naslednik Stivena Džerarda ipak neće doći u liku Matea Kovačića.

Mladi Hrvat je poslednjih dana bio predmet glasnih spekulacija i nagađanja, koja su išla u smeru njegove selidbe u Liverpul.

Dogovor je bio na pomolu, klubovi uspostavili načelni dogovor oko prodaje, ali rekacija navijača, ogorčenost i pretnjom bojkotom ipak imala efekta na čelnike italijanskog kluba.

Englezi su bili uporni, ponudili su sumu koja je bila tražena, nakon toga ponudu pretvorili u paket od 15 miliona evra i Marija Balotelija, ali ni to nije bilo dovoljno.

Sa druge strane, Korijere delo Sport javlja da je Inter podeljen, da Erik Tohir nema ništa protiv prodaje, ali da neće odustati od sume od 30 miliona evra, koliko će mu biti dovoljno da privoli Kondogbiju ili Đanelija Imbulu.

Kovačić je svojim izjavama već izazvao nemir kod navijača Intera.

Hrvat je rekao da je izuzetno zadovoljan u plavo-crnom dresu, da je koncentrisan na Inter u potpunosti, ali ponovio onu dobro poznatu floskulu da 'se u fudbalu nikada ne zna'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Tuesday, 16.06.2015
19:18

Navijaci LFC-a su se nadali da im ovaj dodje?Dejo Savicevic je sve rekao sto se imalo reci za ovog Mamicevog nusprodukta.Ispodprosjecan igrac.

avatar
Jugluk
Tuesday, 16.06.2015
16:10

Inter ne sme da trosi previse, zbog FFP-a i kazne koju su dobili, ali moze da proda veliki broj polovnjaka koji su u ekipi ( Obi, Guarin, Kuzma, Ranokia, Krhin, Nagatomo itd ) i tako dodje do neke ozbiljnije sume. Jonatanu i Kampanjaru su istekli ugovori, videcemo sta ce biti sa Alvarezom. Ovo je svakako sjajna vest, mada se znalo da ga nece prodavati. Inace, Inter povezuju sa zanimljivim imenima, bice uzbudljivo ;)

avatar
Brat Rodrigoo
Tuesday, 16.06.2015
15:00

Kovacic je izjavio da ostaje, kao i generalni direktor Fasone. A danas su mediji plasirali pricu da ce ga Tohir za sumu od 30 miliona prodati, sto opet nema veze sa istinom.

avatar
Tuesday, 16.06.2015
14:33

Ovaj Tohir je za mene izgubljen čovek. Ne shvatam ga.

avatar
Z
Tuesday, 16.06.2015
14:19

Nije mi bas najasniji Tohir u celoj ovoj prici veyanoj za Inter, Trebalo bi da se ugleda na gradskog komsiju i da zadrzi glavne igrace, ali i da ulozi u dolazak novih. Uz jake rivale iz Milana i Seria A ce se vratiti gde joj je i mesto.