Slimani stiže u Premijer ligu za OGROMNU sumu novca?!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.01.2016.
16:05
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih napadača koji trenutno nastupaju u Portugaliji, Islam Slimani, mogao bi da promeni sredinu već ove zime.

Beta/AP Photo/Themba Hadebe
Beta/AP Photo/Themba Hadebe

Povezane vesti

Teško je verovati da će se Sporting iz Lisabona tek tako odreći svog golgetera, ali ponuda je i više nego prihvatljiva.

Naime, Kristal Palas je baš "zapeo" da dovede Islama Slimanija, 27-godišnjeg fudbalera Sportinga iz Lisabona i čoveka koji je drugi strelac portugalskog šampionata sa 12 postignutih golova.

Alan Pardju je spreman da ponudi sjajnih 22,5 miliona funti za njega, sada očekujemo reakciju Sportinga u narednim danima.


Sporting vodi veliku bitku sa Portom i Benfikom za šampionsku titulu, trenutno su prvi na tabeli sa 41 bodom, 4 više od prvih pratilaca.

Pardju želi da igra evropska takmičenja sledeće sezone sa Kristal Palasom, pa su mu pojačanja preko potrebna za tako nešto, Alžirac je samo jedna od opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
King Didier Drogba
Saturday, 09.01.2016
18:31

Dokaz koliko je premijer liga jaka, kad prosecni klubovi kupuju odlicne igrace. Iturbe u Bornmutu, Saciri u Stouku i sad jos ovaj.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 10.01.2016
11:39

..jaka finansijski I to zbog tv prava,a fudbalski su u ogromnom padu! Eno zvanicno ih nema medju 5 najboljih svetskih liga u 2015god! Iturbe i Saciri su otisli na ostrvo zato sto nisu mogli da igraju u Romi i Interu,a ne zato sto su ovi finansijski jaci! Sto ne uzmu Ikardija,Pogbu,Murilja,Iguaina..zato sto Italijani ne daju,a i ako ih budu prodavali odrace premijerligase do gole koze,ko vazda!

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 10.01.2016
14:27

..s tim sto si Murilja nazvao prosecnim stoperom si ustvari rekao koliko znas i koliko pratis fudbal! Muriljo je na poslednjem Kopa Amerika proglasen za najboljeg mladog igraca a trenutno je u Italiji najbolje ocijenjeni stoper a zna se koja je liga majka svih stopera! U 2015 po ucinku Engleska liga je iza Spanije,Italije,Njemacke,Argetine i Francuske pa nije ni cudo sto polako ali sigurno gubite 4 mjesto za LS!

avatar
King Didier Drogba
Sunday, 10.01.2016
13:39

Jao, Murilja. Prosecan stoper.

avatar
King Didier Drogba
Sunday, 10.01.2016
13:37

Slaba je ta vasa liga, u posledednje vreme samo Juve dominira. Jedini klub koji je dobar.

avatar
Johan Krojf
Saturday, 09.01.2016
18:04

U PL je svaki klub u privatnom vlasnistu milijardera pa tako jedan Palas moze sebi priustiti da za jednog igraca da preko 20 miliona, bas kao i Njukasl, West Ham, Stoke i ostali koji svojim rezultatima nikako ne opravdavaju sredstva koja trose. Ima tu donekle i ravnomjerne raspodele novca od TV prava ali to je samo jedan deo, ostatak ide iz dzepa vlasnika, pa jedan Flecer u Sanderlendu ima 3 miliona evra po sezoni.