'Slepi miševi' love golgetera

Autor: Boban Filipović
četvrtak 22.10.2015.
13:54
Izvor: Sportske.net

Trener Valensije Nuno Espirito Santo priznao da mu je neophodno pojačanje u ofanzivi u zimskom prelaznom roku.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Neefikasnost je najveći problem Valensije ove sezone, samo sedam postignutih golova u prvih osam kola Primere su signal za potragu za novim napadačem u januaru.

Alvaro Negredo i Pako Alkaser su postigli po  jedan gol u prvenstvu do sada, Rodrigo i Santi Mina nijedan, te je Nunova zabrinutost opravdana.

Kada na sve to dodamo podatak da od pet golova, koliko je Valensija postigla u prva tri kola grupne faze Lige šampiona, nijedan nije postigao napadač postaje još jasnije zbog čega je trener 'Slepih miševa' zatražio sastanak sa predsedikom Čanom oko pojačanja u ofanzivi u predstojećem prelaznom roku.

Španski mediji još uvek nisu krenuli sa spekulacijama oko toga kog napadača bi Valensija mogla da dovede u svoje redove, ali kako se januar bude priblićavao nema sumnje da će se mnoga imena provlačiti kao potecijalno rešenje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KibaSrb
Thursday, 22.10.2015
14:17

Da vlasnici imaju mozga pa da potraze trenera,a ne novog napadaca kojeg ce 99% dovesti iz portugalske lige i preplatiti ga jedno 30-40 mil kao i Rodriga,na savet Nunovog druga Mendesa...