Slažete se? Ovo su top 10 poslova prelaznog roka!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.08.2017.
18:14
Izvor: Sportske.net

Dakle, ne radi se o Nejmaru i visini transfera, već o igračima koji vrede mnogo više nego što su plaćeni!

Povezane vesti

Španski "AS" je napravio listu igrača koji su najbolji potezi u prelaznom roku, kada se uporedi kvalitet i cena koju su njihovi klubovi platili. Dakle, ovo nisu najveći, već najisplativiji transferi.

Sa nekima ćemo se složiti, sa nekima ne, ali ovo je njihova lista:

Džonatan Dos Santos - Meksikanac je prešao iz Viljareala u LA Galaksi, biće zaštitno lice franšize iz Los Anđelesa koja je i najmoćnija i najbogatija u Americi. S obzirom na to koliko novca imaju, dobili su ga po smešnoj ceni, 4 miliona evra.

Gari Medel - Poznato je da Čileanac bolje igra za nacionalni tim, nego za klubove, ali "Pitbul" je u Interu imao dobrih partija. Ipak, želeli su da ga se oslobode, ali je Bešiktaš prošao odlično, samo 2.5 miliona za tako iskusnog igrača. Medel je želeo u Boku, ali oni nisu imali dovoljno novca za njegov ugovor.


Nolito

Nolito - Španac nije, osim u početku igrao u Sitiju, Pep koji je insistirao na njemu je imao druge opcije. Ipak, kao da su svi zaboravili šta je Nolito radio u dresu Selte. Ima dosta godina, kvalitet da igra za reprezentaciju Španije, pa 9 miliona evra koliko je platila Sevilja deluju kao "bagatela".

Sandro Ramirez
- Ovaj odlični fudbaler je bio pominjan kao pojačanje Reala tokom leta, ali oni su se odlučili da ne dovode bukvalno nikoga u veznom redu. Odigrao je sjajnu sezonu u Malagi, pa to da su ga prodali Evertonu za 6 miliona evra zvuči čudno. Igrao je naravno svojevremeno za Barselonu i za sve mlade selekcije Španije.

Andreš Guardado - Dugi niz godina lider PSV, čovek koji ima zaista mnogo nastupa za Meksiko i iskustva, čini se da je Betis napravio odličan posao. Plaćen je samo 2.5 miliona evra, može da igra na više pozicija u timu, Andalužani su prošli sjajno.

Stevan Jovetic


Stevan Jovetić - Na kraju se "Pujo" oslobodio Intera, svugde je mogao da igra, samo ne tamo. Svi treneri, a nije ih bilo malo, su ga ignorisali, na kraju, konačno je za 11 miliona evra otišao u Monako. Proletos je na pozajmici u Sevilji pokazao da nije zaboravio da igra fudbala. Da li je ovo dobar posao "Kneževa", videćemo, tek 11 miliona za momka koji ima 27 godina i bio je jedan od najtalentovanijih na svetu zvuči kao odlična stvar.

Blez Matuidi - Španci smatraju da je Juventus napravio odličan posao, mi nismo sigurni, ali ono što su činjenice je da Matuidi igra standardno za Francusku, da je dugi niz sezona igrao na visokom nivou u PSŽ, da ima 30 godina i da mu je ostalo par dobrih sezona. Prošle godine vredeo je 35 miliona, sada 20 sa bonusima jer mu je ugovor isticao narednog leta. Da ipak ne sumnjamo u Juve, oni obično dovedu najbolje za najmanji novac, mada je po nama današnji dolazak Hevedesa na pozajmicu sa pravom otkupa zaista maestralan način da reše probleme u odbrani.

Mahmud Daud - Sirijac je bio meta Liverpula prošle sezone, ali je Gladbah tražio 25 miliona. I drugi velikani su ga pratili, pa je cena manja od očekivane. Dovela ga je Borusija Dortmund za 12 miliona, prošle godine nije igrao kao one debitantske, svejedno oscilacije su za mlade igrače normalne, pa je ovo čini se super cena za "Milionere".

Algeria Soccer African Qualifying Seychelles

Dani Sebalos - Špancima je ovo posao veka, 16.5 miliona za talentovanog fudbalera Betisa koji je eksplodirao prošle sezone. Videćemo ga u novom klubu, tek, Real je iskoristio svoje dobre veze sa Betisom i uzeo ga ispred nosa Barseloni, potpisao ugovor na šest godina. On i Asensio jesu budućnost, videćemo kako će se razvijati, ali je nagovestio velike stvari.

Rijad Budebuz - Po listu "AS" ovo je potez leta u Evropi. Rijad Budebuz je sjajan igrač, u to nema sumnje, ima 27 godina, plesao je par sezona u Monpeljeu, igrao sjajno u Sošou. Čini nam se da mu je mesto u nekom od klubova PL, igra za Alžir, nekako je pao u senku Mareza koji je eksplodirao u Lesteru, ali ako pogledate njegovu statistiku iz prošle sezone očekivali smo veći transfer. U moru prosečnih igrača koji su vredeli po 20 ili 25 miliona, Betis je doveo majstora za 7 miliona. Ima vremena, upoznaćete ga u Primeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Thursday, 31.08.2017
09:13

Kolasinac u Arsenal za Dz,Bonuci u Milan za €30M,Orije u Totenhem za €23M.

avatar
Wednesday, 30.08.2017
20:45

nejmar je najbolji poso

avatar
Nouhei
Wednesday, 30.08.2017
20:45

Ove bih dodao i transfer Benedikta Hevedesa u Juventus za 11 miliona evra.

avatar
Johnnyy
Wednesday, 30.08.2017
19:22

A Salaha ste preskocili? On igra fenomenalno. On i Mane i videcete, Kutinjo pravice dar-mar u Engleskoj i Evropi.

avatar
Yes We Can
Wednesday, 30.08.2017
19:20
avatar
MSSZRMK
Wednesday, 30.08.2017
18:47

Real je iskoristio svoje dobre veze sa Betisom?Zasto su ga onda gurali u Barselonu?Na srecu Sebaljos je madridista kao Kros,Asensio.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 30.08.2017
18:46

Vidi se da su ovo pisale spanske novine. Nolito je bio najveci flop prosle sezone u engleskoj a ove ce da bude ovaj Ramirez koji je protiv Celsija pre neki dan delovao kao amater. Za ova dva pojacanja Betisa takodje niko nikad nije cuo.

avatar
No ®ules
Wednesday, 30.08.2017
18:33

Kako li sam znao da ce se na listi naci neko iz Juvea?! 😂 Koji bre Matuidi, Bonuci je najbolji potez prelaznog roka!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 30.08.2017
19:19

Jel vi interisti bar jednom mozete shvatiti tekst ? Osim onog Old boya koga ne stavljam u isti kos s vama Naj isplatljiviji transferi su u pitanju Citaj vise puta dok ne shvatis

avatar
No ®ules
Wednesday, 30.08.2017
22:36

Najisplativiji* To su osnovne stvari, čitaj i ne kritikuj ako nemas podlogu...😉

avatar
Wednesday, 30.08.2017
18:29

Nolito je morao da ode za koji milion vise...

avatar
Milos Spasojević1
Wednesday, 30.08.2017
18:28

Po meni uredu je ali kad bi gledali po kvalitetu igraca i njihovoj ceni po menin1.Matićn2.Neymarn3.Lukakun4.Dembelen5.Ibrahimovcin6.Dzejmsn7.Daglas Kostan8.Mendin9.Edersonn10.Ljorente

avatar
Pink Floyd
Wednesday, 30.08.2017
22:09

Ibra? Znaci od sad svaki put kad Mesi/Ronaldo produze ugovor govorimo da su Barca/Real imali sjajan prelazni rok?

avatar
CZYNWA
Wednesday, 30.08.2017
18:27

Po meni jedino Dos Santos nicim ne zasluzuje mjesto ovde. Jeste doveden za relativno male pare, ali opet je Hevedes vise zasluzio da se nadje ovde. Osim njega kupovine Solankea za dz, Marijana Dijaza za 10M, Gezala za dz...zasluzuju sve pohvale. Paulinjo za 40M takodje 😁😁

avatar
Blackmamba24
Wednesday, 30.08.2017
18:24
avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 30.08.2017
18:21

Kakav je posao Real napravio sa Asensiom i Ceballosom, nestvarno.