Skauti Liverpula "uhode" francuskog reprezentativca!

Autor: Boban Filipović
sreda 01.03.2017.
19:29
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je Jirgen Klop baš nema poverenje u Minjoea i Karijusa...

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Meta 'Redsa' je iskusni čuvar mreže Sent Etjena Stefan Rufije.

Ovaj 30-godišnjak važi za jedno od njaboljih golmana u Francuskoj, a o tome svedoči i to što je doginama u nazad rezeva Igu Ljorsu u reprezentaciji.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pokušava da reši 'golmansko pitanje', sa Karijusom nije pogodio, njegov zemljak je isuviše često kiksirao, pa je Minjole vraćen na gol kao "manje zlo".

Što se tiče Rufijea, on ne bi trebalo da bude skup zbog toga što je zagazio u četvrtu deceniju, ali 'Zeleni' imaju dobar pregovarački potencijal jer je njihov dugogodišnji golman pod ugovorom do 2021. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 01.03.2017
21:52

Stefan Rufije je godinama najbolji golman u Francuskoj i jedan od boljih evropskih golmana.. Neverovatno koliko je potcenjen.. Od Minjolea i Kariusa je zajedno mnogo bolji golman!

avatar
Eglos Zero
Wednesday, 01.03.2017
21:43

Ederson iz Benfice. Decko brani kida i visina mu 2m !

avatar
Wednesday, 01.03.2017
20:44

Lutanje, lutanje, nema jasnog plana, nema vizije. Došlo vreme da Inter hoće Oblaka, a za Liverpul je preskup. A gazde imaju novca. Troše se milijarde na Boston red sokse u bejzbolu. Šta ćeš. Amerikanci više vole bejzbol. Rusi i arapi više vole fudbal. Možda da Liverpul kupe neki kinezi pa da se troši. Za sada nema jesne strategije...

avatar
Gorčilo
Thursday, 02.03.2017
02:25

O tome sam ja napisao neki komentar pre par dana. Mislim da ovde nema istine. Ukoliko je ovo tačno onda definitivno nema jasne strategije. Liverpulu treba dokazani golman. E vala ako Inter može priuštiti Oblaka a Liverpul ne onda je nešto trulo u državi Danskoj (Liverpulu). Ovim ne želim da omalovažavam Inter. Što se tiče vlasništva, iskren da budem radije bih da je klub kupio neki Arap, Rus ili Kinez.

avatar
bokibole
Friday, 03.03.2017
20:55

Ubo si u pojam!Svak ti je na mestu!Doduse Klop se trudi,nije da nije,ali jednostavno tu nesto nestima pa to ti je...dovodi golmana Majnca Kariusa-ipak je to osrednji golman iz osrednje nemacke ekipe,a pokazao se i kao kikser!A tek Minjole...treba rekonstrukcija citavog tima,ne samo golman!

avatar
Bambulica
Thursday, 02.03.2017
20:44

Para ima.,to je sigurno.,a u cemu je problem.,to samo oni u upravi znaju..