Skaj Sports - Valdes je Junajtedov!

Autor: Janko Glavonjić
sreda 07.01.2015.
16:41
Izvor: Sportske.net

Vrlo pouzdani i kredibilni engleski medij Skaj Sports potvrdio je da će Viktor Valdes potpisati ugovor sa Mančester Junajtedom.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Engleski i španski mediji od jutros bruje da će Viktor Valdes uskoro potpisati ugovor sa Mančester Junajtedom, a potvrda Skaj Sportsa govori da je sve praktično već dogovoreno.

Iako ovo nije zvanično saopštenje kluba, vrlo su male šanse da se nešto iskomplikuje u poslednjem trenutku.

Kako saznaje Skaj, Valdes će potpisati ugovor na 18 meseci sa Junajtedom, a Amosu i Lindegardu će biti odrešene ruke i ova dva golmana će najverovatnije napustiti klub.

Mišljenja oko posledica Valdesovog potpisa se razlikuju, neki smatraju da je ovo signal da će De Hea uskoro otići, ali verovatnije je da će španski golman samo dobiti povišicu i potpisati novi ugovor. Uostalom, Valdes nije u cvetu mladosti, pa bi bilo i suludo od strane Mančester Junajteda da dovodi golmana koji može na vrhunskom nivou braniti samo još par sezona, i to golmana koji izlazi iz teške povrede.

Najverovatnije je i Valdes shvatio da mu nijedan vrhunski klub neće dati mesto prvog golmana, pa se nada da će u mnogobrojnim engleskim kupovima skupiti dovoljno nastupa da ga neki, verovatno platežno moćni klub, "pokupi" po isteku ugovora sa Junajtedom.

Ovakav scenario mogao bi da bude dobar i za našeg Vanju Milinkovića-Savića, kojem bi, ako nastavi da napreduje, bilo otvoreno mesto drugog golmana za dve sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mesi G.O.A.T.
Wednesday, 07.01.2015
17:51

Ne znam sta će im on pored zivog De Hea.De Hea je mlad golman i sad je trenutno uz Nojer najbolji golman na svijetu.

avatar
Nikola M.
Wednesday, 07.01.2015
19:26

Zašto da ne, nije loše imati dobrog rezervnog golmana.