Sitijeva revolucija, kupuju "domaće"!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 09.03.2015.
10:49
Izvor: Sportske.net

"Građani" planiraju velike promene na leto, pre svega u veznom redu, na meti engleski igrači! Ovo je lista pojačanja...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Čini se da je titula izvan domaka, a i da će priča u Ligi šampiona biti završena brzo, kako sada stvari stoje, "Građani" će ostati bez trofeja.

Kako će to uticati na sudbinu Manuela Pelegrinija?

To zavisi od Pepa Gvardiole, Ćiki Begristajn i Feran Sorijano se nadaju da će uspeti da privole Katalonca da preuzme kormilo, ali on ima ugovor sa Bajernom do 2016.

Ako ostane u Bavarskoj, Čileanac bi mogao da i treću sezonu u nizu počne na klupi Sitija.

Kako sada stvari stoje, ostaće bez Milnera, najverovatnije će biti prodat Jovetić, a moguće je i da Jaja Ture napusti "Etihad", mada je to malo verovatno.

Siti želi da izvrši revoluciju u srednjem redu, planiraju da dovedu engleske igrače kojima neće trebati puno prilagođavanja.

Vilser

Na listi je Džek Vilšer koji ima ugovor na još tri sezone sa Arsenalom, nikada nije uspeo da preraste status večnog talenta, iako bljesne sa vremena na vreme, ali i povrede su problem. Ako zaista Siti ponudi 40 miliona za Engleza, u Arsenalu će se zamisliti.

Uz Vilšera, Siti želi i sjajnog Rosa Barklija iz Evertona, spremni su da plate više od gradskog rivala, ali i Liverpula, za 21-godišnjaka koji ima ugovor do 2018.

Na listi je još Aron Kresvel iz Vest Hema koji je jeftiniji ali i stariji, ovaj levi bek ima 25 godina, njegov eventualni dolazak bi značio odlazak ili Kolarova, ili Klišija.

U kombinaciji za tu levu stranu je i Kurzava iz Monaka, ali je Kresvel ipak prva želja.

I na desnoj strani terena bismo mogli da vidimo promenu, Bakari Sanja je nezadovoljan minutažom, želi da napusti klub, videćemo kako će se to završiti...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke