Siti šokirao Romu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 14.07.2015.
09:24
Izvor: Sportske.net

Direktor Rimljana se vratio neobavljenog posla!

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Valter Sabatini je otputovao u Englesku da završi posao oko Edina Džeka, a vratio se praznih ruku. Naime, Sitijev odgovor ga je šokirao.

Roma je nudila 18 miliona evra, plus 3 bonusa za Bosanca, ili 10 miliona za pozajmicu i još 10 naredne sezone prilikom otkupa. Ali, Ćiki Begristajn je tražio mnogo više, ukupno 30 miliona evra, sa bonusima.

Jasno, za Rimljane je to previše, računali su sa Džekom kao sigurnim pojačanjem, sada će se verovatno okrenuti drugim metama.

"Dijamant" se već dogovorio sa "Vučicom", zarađivao bi 5 miliona po sezoni i bio jedan od najplaćenijih igrača Serije A, međutim sada se sve izjalovilo.

Kako se saznaje alternativa je Rondon iz Zenita, odlični Venecuelanac, a ponovo se pominje ime našeg Mitrovića koji je ipak mnogo bliži Njukaslu ili eventualno Portou.

Šta je u stvari problem sa Džekom?

U Sitiju nisu toliko zainteresovani da njega prodaju, koliko Jovetića koji je blizu Intera. Zbog toga je ova cena izazov, "Građani" nemaju ništa protiv da Bosanac ostane u ekipi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NDJ34
Tuesday, 14.07.2015
16:28

Dzeko je dobar napadac, ali prva stvar je ta sto on nije igrao konstantno, tako da mu forma i nije najbolja, a druga stvar je ta sto ce on brzo napuniti 30. godina, tako da je ponuda od 20m sasvim dovoljna..nCijene fudbalera su sada stvarno prevelike, ali kada vidimo da je Junajted uzeo Švajnija za mislim manje od 20m, onda su i ovi mogli Dzeku ladno za te pare da daju + im je on 3 napadac, iza Aguera i Bonija..

avatar
Pokee R. Facer
Friday, 17.07.2015
12:30

pored onakvog trenera u Citiju, niti jedan igrac ne moze doci do izrazaja i svi prikazuju tek delic onoga sto mogu. klasicni ubica karijera.n Dzeko je dobar, prilicno zahvalan igrac.na kolika mu je cen, kao i kolike su cene drugih igraca, nije na nama da razmisljamo. cene su im onakve koliko nekome vrede, koliko je neko za njih spreman dati.nRonaldo se Realu isplatio za manje od godinu dana...a verovatno da sutra predje u ManU, isplatio bi se i njima, iako mu je evo vec 30 godina

avatar
NDJ34
Sunday, 19.07.2015
10:21

Slazem se sa tobom, ali sve je ovo preskupo sada, Ronaldo se mozda jeste isplatio deset puta vise, ali smijesno je dati za nekoga 90-100m..nSto se Pelegrinija tice, jedan od najocajnijih trenera po meni, kao sto si i rekao, ubica karijera..

avatar
Volim nogomet
Tuesday, 14.07.2015
15:56

Trebali su prodat Džeku imam osjećaj da će imat još jednu lošu sezonu ako ostane jer su tu Aguero ,Bonny i treba vidjet šta će bit sa Jovetićem.

avatar
C\'e solo un Capitano
Tuesday, 14.07.2015
12:02

U SItiju stvarno nisu normalni,traze tolike pare za igraca od skoro 30god. pa to nije normalno... Voleo bih da dodje al za neku razumnu cenu,ako ne on onda Mitrogol al i od toga izgleda nista...

avatar
Tuesday, 14.07.2015
13:41

ako pricas o tome tj o igracima blizu 30 + godina,pogledaj kolko je MU dao za Svajnija,naravno da ne mogu ta dva igraca da se porede,ali Dzeko je 2 god mladji od njega,pa sada 30 miliona je onako mozda i realna cena,kakvih danas ima.

avatar
Romanista
Tuesday, 14.07.2015
15:06

Ja iskreno uopste ne verujem ovim medijima iz vise razloga,seti se samo sta su pisali za Radju kako Kaljari trazi vise od 20 milionas za drugu polovini kako ce juventus da nam ga ukrade ispred nosa itd..i na kraju dodje on za 9 milki.Jos jedan razlog u vezi ovog slucaja sa Dzekom pa ne verujem bas da je Sabatini toliki idiot i isao cak u Mancester tek tako kao da nije mogao telefonom ili faksom da dobije tu neku odredjenu cenu koliko otprilike traze.Videcemo naravno ali mi je sve ovo malo nelogicno ici tamo tek onako..

avatar
čombe
Tuesday, 14.07.2015
11:56

Ovaj rondon im se puno vise isplati..

avatar
LuisSuarezFB
Tuesday, 14.07.2015
11:37

Cak i da nisu zainteresovani da prodaju Dzeka ova cena od 30 mil je previse.. Dzeko pruza slabe partije i morali su prihvatiti ovo.. Ali kako imaju para