Siti 'otima' od Arsenala i Liverpula?

Autor: Miloš Marković
sreda 08.04.2015.
11:04
Izvor: Sportske.net

Začudićete se kada čujete imena.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Engleski mediji spekulišu da je Mančester Siti već skovao planove za narednu sezonu koji uključuju i dva fudbalera Arsenala i Liverpula.

U pitanju su Džek Vilšir i Džordan Henderson, a razlog je jasan.

Osim kvaliteta koji bi doneli ekipi sa Etihada, pomenuti igrači bi rešili Sitijev problem sa domaćim igračima. Naime, Džo Hart je često ove sezone bio jedini domaći fudbaler u prvoj postavi, na čemu se insistira da mora da se promeni.

S tim u vezi, engleski mediji javljaju da su Građani bacili oko na talentovane domaće fudbalere, a kao prvi izbor pojavio se, osim ove dvojice fudbalera, još jedan igrač Liverpula – Rahim Sterling.

Ekipu Manuela Pelegrinija će na kraju tekuće sezone ostati bez Frenka Lamparda, potencijalno i Džejmsa Milnera, broj domaćih fudbalera mora da se nadomesti.

I dok će sa Vilšerom biti izuzetno teško pregovarati, Siti se uzda u Hendersona i Stelinga kojima se ugovori bliže kraju. Građani svakako imaju finansijsku moć da pomenutim fudbalerima ponude povišice oko kojih se vodi polemika u Liverpulu, nema sumnje da bi Siti dobio značajna pojačanja u ovim fudbalerima.

Ipak, teba uzeti u obzir da je Henderson kapiten Liverpula, koji svoju odgovornost shvata više nego ozbiljno, te sve ove spekulacije moraju se prihvatiti sa dozom rezerve.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke