Siti kupuje u Monaku?

Autor: Dragan Milosavljević
nedelja 08.03.2015.
12:38
Izvor: Sportske.net

Četa koju sa klupe predvodi Manuel Pelegrini "bacila oko" na talentovanog igrača Monaka.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Mančester Siti je zainteresovan da u svoje redove dovede fudbalera Monaka Lajvina Kurzavu. Ovaj sjajni levi bek je na meti mnogih evropskih klubova.

Pored "Građana" u trku za mladog igrača "Kneževa" su se uključili i rivali Arsenal, Čelsi i Mančester Junajted. On je za Monako nastupao na 76 utakmica i postigao 5 golova. U dresu ekipe sa stadiona "Luj II" debitovao je septembra 2010. godine.

Igre Kurzave nisu ostale neprimećene pa je u novembru usledio i poziv za reprezentaciju "Galskih petlova". Pre "A" selekcije on je prošao sve mlađe kategorije Francuske.

Monako bi nerado prodao Kurzavu pa se pretpostavlja da će obeštećenje biti visoko. On je trenutno jedan od ključnih igrača kluba koji beleži dobre rezultate i u prvenstvu Francuske i u Ligi šampiona gde su u prvom meču, na iznenađenje mnogih, savladali Arsenal u Londonu rezultatom 3-1.

Njegov eventualni dolazak u klub otežao bi situaciju našem reprezentativcu Aleksandru Kolarovu koji ni trenutno ne dobija preveliku minutažu. U većini mečeva prvi izbor Manuela Pelegrinija je bio Gael Kliši.

Mediji prenose da bi Kolarov mogao da pređe u Inter kod bivšeg trenera Roberta Manćinija.

Ko će imati najviše uspeha u trci za Kurzavu, pokazaće vreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 08.03.2015
15:09

Ovog je trazio Arsenal a Junajted nije. Nemojte sad, povrh svega, i vi da nas zezate.

avatar
Vega
Sunday, 08.03.2015
17:07

Ma po njima ce Junajted da dovede ne samo Kurzavu...nego i Koentra,Bejnsa,Alabu i jos za svaki sluca De Scilja posto moze da pokriva oba beka :P

avatar
DarthJA
Tuesday, 10.03.2015
19:21

Mislim sad ono, bunite se da vas povezuju sa previše igrača a vidi koliko si ih ti dole nabrojo :D hahahah

avatar
Monday, 09.03.2015
16:13

Stvarno su smorili vise. Nama su kriticne pozicije stopera (Hevedes, Varan, Oramendi, Laporte, Humels), desni bek (Klajn, Kolmen, Danilo), zadnji vezni (Snajderlin, Vidal, Kondogbia (kojeg bi najvise voleo da vidim u Junajtedu), Naingolan, Gaitan) i pomalo napad (Depaj ili Belarabi, mada vise Depaj). Pozz