Simeone našao novu ''zver'' u napadu?!

Autor: Milovan Longinov
petak 22.04.2016.
09:56
Izvor: Sportske.net

Ako nešto ume Dijego Simeone, to je da adekvatno pojača napad ukoliko ostane bez jednog od golgetera.

Beta/AP Photo/Jorge Saenz
Beta/AP Photo/Jorge Saenz

Povezane vesti

Atletiko Madrid mora da traži zamenu za Fernanda Toresa, kome na leto ističe ugovor, a prema pisanjima španskih medija nova meta Dijega Simeonea je Sedrik Bakambu iz Viljareala.

Ovaj 25-godišnji napadača impresionirao je u svojoj debitantskoj sezoni u Primeri sa 22 gola na 45 zvaničnih mečeva i skrenuo pažnju velikih klubova.

Bakambu se u potpunosti uklapa u profil napadača kakve voli Dijego Simeone - snažan, brz, pokriva sve moguće delove terena u napadu i zna da iskoristi prostor na najbolji mogući način.

Atletiko je spreman da se odrekne Lea Baptistaa koji igra na pozajmici u Viljarealu, kao i Olivera Toresa koji nije uspeo da se izbori za mesto startera, a ''Žutoj podmornici'' bi bio idealna zamena za Denisa Suareza koji ide u Barselonu.

Podsetimo, Simeone je prethodnih godina u svakoj sezoni bio primoran da menja napadače, a na ''Visente Kalderonu'' su se smenjivali - Aguero, Falkao, Dijego Kosta, David Vilja, Mario Mandžukić, ali je argentinski stručnjak uvek pronalazio adekvatne zamene.

Da li je Bakambu jedno od njih?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Friday, 22.04.2016
13:37

Торес остаје, то је свима јасно.

avatar
Friday, 22.04.2016
11:38

Tores, Forlan...

avatar
3x3
Friday, 22.04.2016
11:37

Dzekson Martinez je bio adekvatna zamena? Zasto njega nikad ne spominju u ovakvim vestima? Ali da skoro svaki put napravi pun pogodak, to je tacno.

avatar
Friday, 22.04.2016
11:25

Bakanblu nije bas klasican spic, vise deluej ko Grizman, ali ipak igra blize golu. Mislim da bi sa njim imali tri igraca slicnog tipa, Vieta, Grizmana i Bakanblua. Samo ne razumem sto ne ponude Toresu nov ugovor, igra odlicno, a i legenda kluba,bas bi mu pokazali postovanje, a definitivno niej neki trosak, a od njegovog odlaska nece uzeti pare. Sto se tice Batistaa, on im ne treba, a Oliver Toresm mislim da je greska prodati ga, dobar je igrac. Inace masio je Atletiko sa nekim napadacima.

avatar
VicenteCalderon
Friday, 22.04.2016
11:21

ostaje tores i nek dodje bakambu, odlican je brz jak tehnicki potkovan

avatar
Friday, 22.04.2016
10:43

neka ponude Toresu novi ugovor,poceo je konacno da igra dobro posle sto godina sto se kaze :D mada treba jos jedan kvalitetan spic :)