Simeone nagovestio – Atletiko ne želi samo Ćićarita

Autor: Miloš Marković
sreda 30.07.2014.
14:21
Izvor: Sportske.net

Dijego Simeone nije završio sa kupovinama, naglašava da su vrata madridskog kluba otvorena za sjajne fudbalere.

Beta/AP Photo/Brennan Linsley
Beta/AP Photo/Brennan Linsley

Povezane vesti

Doveli su šampioni Španije Mandžukića i Grizmana, ali Dijego Simeone dodatno želi da ojača naoadačke mogućnosti svog tima i ostane u konkurenciji za odbranu titule.

Spekuliše se uveliko sa imenom Santija Kasorle, ali i ljubimca navijača Fernanda Toresa.

Govoreći španskim medijima, Dijego Simeone se osvrnuo i na mogućnost dolaska Havijera Ernandeza, fudbalera Mančester Junajteda koji se nalazi na izlaznim vratima engleskog kluba.

„Ćićarito je sjajan jedan-na-jedan, on je fudbaler koji bi bio značajno pojačanje svakom timu. U ovom trenutku razgovaramo sa sportskim direktorom u vezi sa profilima igrača koji su nam potrebni, a na njima je da pokušaju da dovedu željena pojačanja.“

„Kada je u pitanju Ernandez, kao i mnogo drugih sjajnih fudbalera, sve je moguće. Ne možemo nijedna vrata da zatvorimo dok se ne završi prelazni rok.“, rekao je Simeone, tako ostavio prostora za dolazak sva tri pomenuta fudbalera.

U međuvremenu, holandski mediji javljaju da je španski šampion na pragu angažovanja tinejdžera iz PSV-a, talentovanog Zakarija Bakalija, koji ima još jednu godinu u svom ugovoru sa holandskim klubom i za kojim vlada veliko itneresovanje evropskih klubova.

Ipak, sportski direktor PSV Ajndhovena ističe da će Bakali ostati i naredne godine u svom klubu.

„Ništa nije gotovo. Atletiko Madrid zna šta nam je potrebno i Bakali će i naredne godine ostati u našem klubu.“, rekao je marsel Brands.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke