Simeone kupuje od Van Gala?

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 15.02.2015.
15:25
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji spekulišu o velikom transferu na leto, koji se može pretvoriti i u razmenu igrača!

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Huan Mata je na radaru Dijega Simeonea!

Španac ove sezone ne uspeva da se ustali u postavi Junajteda kod Van Gala i čini se da bi ga Holanđanin mogao prodati ovog leta.

Mata je stigao kao najskuplje pojačanje Dejvida Mojesa, nije se snašao, ove sezone nekoliko puta spasio Junajtedu bodove, ali se očigledno ne uklapa u Van Galovu koncepciju.

Povratak u Španiju je sve aktuelniji, pominjala se i Barselona pre izvesnog vremena, ali čini se da je transfer u Atletiko Madrid realniji.

Simeone je veliki poštovalac kvaliteta reprezentativca Španije i nije nemoguće da će izdvojiti i 30 miliona evra za njegovo dovođenje.

Junajted će pokušati da vrati novac uložen u njega, ali je veliko pitanje da li će im to poći za rukom. Van Gal bi mogao da da određeni popust za Matu ako bi u drugom smeru krenuo Koke, ali teško je očekivati da će se Simeone odreći najboljeg igrača.

U svakom slučaju, ova priča će biti sve aktuelnija kako se leto približava, treba očekivati mnogo obrta i spekulacija vezanih za ovaj transfer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 15.02.2015
16:29

Ne. Moze Januzaj i novac za Mirandu!

avatar
arthaslichking
Monday, 16.02.2015
00:24

jos kad bi prihvatili u Madridu paket, Evns, Smoling, Robin za Balea i Ramosa, i onda jos nekih 20 000 000 za Svajnija UTD bi imao odlicno uradjen rok samo sto je to realno nemoguce i niko ne sisa vesla u Atletiku, a ni u drugim kluboviam sem kod nas, ali tu nema kvaliteta.

avatar
Monday, 16.02.2015
12:08

Da sam jedan od Glejzera, prvo bih prodao igrace a onda krenuo da kupujem. Prodao bih Evansa, Bleketa (ne vidim razlog prodaje Smolinga), Januzaja a doveo bih Humelsa ili Vlara, Godina ili Mirandu odnosno Hevedesa, ma bilo koga. Za poziciju ofanzivnog veznog ili krila bih doveo Depaja ili Belarabija. Zadnji vezni je takodje kritica, treba tu jos jedan igrac koji bi cinio tandem sa Blindom. Kedira bi dosao k'o porucen, a da ih Erera i Felaini menjaju.

avatar
Abrakadabra
Monday, 16.02.2015
11:59

Pa niko normalan na svetu ne bi prihvatio trampu Bejl i Ramos za Evansa, Smolinga i Robina