Sevilja želi veznjaka Liverpula!

Autor: Pavle Lazarević
utorak 12.04.2016.
20:44
Izvor: Sportske.net

Defanzivni vezista je već sada na listi mnogih klubova, da li će ga Klop prodati, a Marko Grujić zauzeti njegovo mesto?

BETA/AP Photo/Czarek Sokolowski
BETA/AP Photo/Czarek Sokolowski

Povezane vesti

Džo Alen je često bio karakterisan, od strane ostrvskih medija, kao novi "velški Pirlo", ali do sada nije opravdao taj nadimak.

Ove sezone, Alen je odigrao 27 utakmica, ali nije oduševio Jirgena Klopa, a mora se istaći da je često bio povređen, pa nije uspeo adekvatno da se dokaže nemačkom stručnjaku. Ovom 26-godišnjaku je preostala još jedna godina ugovora sa Liverpulom, a do sada nije pominjana mogućnost produžetka saradnje.

Britanski "San" navodi da se za njegove usluge već duže vreme interesuju njegov bivši klub Svonski, kao i Votford. Najnovije interesovanje za omalenog vezistu pokazala je španska Sevilja.

Nakon što je Ever Banega ugovorio transfer u Inter, u narednom prelaznom roku, u klubu iz Andaluzije već sada traže njegovu zamenu. Skauti Sevilje već neko vreme prate igre velškog reprezentativca, a očekuje se da će konkretna ponuda biti poslata pre početka Evropskog prvenstva u junu.

Pominje se da bi cena transfera bivšeg igrača Svonsija iznosila između 5 i 10 miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Wednesday, 13.04.2016
23:26

Kada cujem velski Pirlo uvijek se smijem grohotom :)

avatar
Cataphract
Wednesday, 13.04.2016
13:30

U zadnje vreme ne igra lose, moram priznati. Inace sam njegov veliki kriticar, ali covek igra dobro sada. Ipak, radije bih dao sansu nasem Gruji nego njemu, em je mladji, em mnooogo visociji i sigurno ima mnogo vise mesta za napredak. Alen je ok igrac ali po mom misljenju to ce i da ostane.

avatar
Tomblibui
Tuesday, 12.04.2016
23:31

Vrlo koristan igrac i pod Klopom igra sve bolje jer mu daje ofanzivniju ulogu sto mu vise lezi. Bilo bi dobro da ostane jer moze da igra na vise mesta u timu.

avatar
Fair Play
Tuesday, 12.04.2016
23:09

Sevilja sve vise tone. Prvo smo pustili Baku prvog strelca. Sada Banega za mene ikona kluba. Ako i nije sigurno bi postao da je ostao. Slabo pratim engleze, prosto ih ne podnosim organski ali sumnjam u svakog igraca s tih prostora. Gameiro treba kolegu u spicu a Ljorente se nije najbolje snasao. Banega ako je vec ugovoreno da odlazi neka bude tako ali Alena ne bi voleo da vidim u Sevilji.. imamo dobre veznjake na klupi i vreme je sledece sezone ukrajinac da eksplodira.

avatar
Wednesday, 13.04.2016
09:40

Banega ikona kluba, a ovo mu tek druga sezona u Sevilji? Sta tek onda ovi iz Valensije treba da kazu za njega:-D

avatar
Fair Play
Saturday, 16.04.2016
21:27

Ikona se valjda postaje igrama a ne godinama u klubu. Kazem ako i nije, bio je na dobrom putu da postane. Tim s njim u vezi i bez njega nije isti. Inace pratim Sevilju godinama.. Banega je sraf koji su cekali jako dugo i zato sam to rekao..

avatar
Savoa
Wednesday, 13.04.2016
14:26

Hahahahha ti ne pratis dugo fudbal..

avatar
CZYNWA
Tuesday, 12.04.2016
21:25

Poceo je da igra dosta bolje, ali opet to nije dovoljno da bi nosio vezni red Liverpula. Gotivan je igrac, nije od onih kojima su pare na prvom mjestu, ali mislim da treba da ide. Grujic, Branagan, Stjuart i Cirivela bi trebalo da dobiju sansu, sto je uz Emrea, Lukasa i Hendersona previse igraca na jednoj poziciji, plus sto dolazi jos jedan igrac. Dakle Emre i onaj ko dodje prvi izbor, Grujic, Hendo i Lukas zamjene, a Branagan, Stjuart i Cirivela cekaju sansu iz drugog plana, tj u kupovima, tako da za Pirla zaista nema mjesta.

avatar
Tuesday, 12.04.2016
21:45

Da li stvarno mislis da ce grujic dobijati sansu pre Stjuarta? Nema sanse.. Em je Stjuart bolji em je iz akademije.. nadam se da ce grujic oduseviti i biti bolji, ali cisto sumnjam..

avatar
CZYNWA
Wednesday, 13.04.2016
13:05

A mislis da su dali 7 miliona da bi sjedio na klupi ?? A Stjuart nije iz Liverpulove akademije, nego je proslo ljeto dosao iz Totenhema, kao slobodan igrac. A njih dvojica i ne igraju istu poziciju, Stjuart je klasican zadnji vezni, destruktivac (tipa Matic, Lukas), a Grujic je centralni vezni, plejmejker, tipa Jaja Ture, Dzerard...