Sevilja želi majstora iz Brazila

Autor: Boban Filipović
utorak 12.07.2016.
21:59
Izvor: Sportske.net

Andalužani će pokušati da dovedu sjajnog plejmejkera, saznaje 'Marka'.

Beta/AP Photo/Luis Hidalgo
Beta/AP Photo/Luis Hidalgo

Povezane vesti

Meta Sevilje je Ganso.

Ovaj 27-godišnji Brazilac bi konačno mogao da se oproba van domovine, pošto je u karijeri igrao samo za Santos i Sao Paulo.

Sa Santosom je osvojio nekoliko trofeja, a kruna je Kopa Libertadores (2011), a sa Sao Paulom ima osvojen Kopa Sudamerikana (2012). Nosilac je velikog broja individualnih priznanja kako u Brazilu, tako i u Južnoj Americi.

Do sada je odigaro samo 8 utakmica za 'Karioke', utisak je neopravdano zapostavljan u nacionalnom timu s obzirom na svoje majstorstvo i da su ga mnogi zbog stila igre proglasili za naslednika legendarnog doktora Sokratesa.

U slučaju da dođe do dogovora između Sevilje i Sao Paula, a na osnovu poslednje izjave predsednika brazilskog velikana je sve izvesnije da hoće, Ganso će biti treće pojačanje Andalužana ovog leta. Pre njega su na 'Pishuan' stigli Argentinci Hoakin Korea iz Sampdorije i Matijas Kranviter na pozajmicu iz madridskog Atletika, čime su nadomešćeni odlasci Gžegoža Krihovjaka u PSŽ i Evera Banege u Inter.


Na ve ovo valjda dodati da je igrač sličnih karakteristika kao Ganso, Franko Vaskez iz Palerma na vratima 'Pishuana', što nedmosmileno ukazuje da novi trener Sevilje Horhe Sampaoli želi što više da proširi južnoameričku koloniju u svom taboru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 12.07.2016
23:44

Dajte bre Brazilci pusti te ga da ga vidimo i u Evropi da vidimo sta zna...

avatar
nemanja.jankovic
Tuesday, 12.07.2016
22:43

Какав је ово чаробњак људи моји! Само да не пропадне у Европи и да га заобиђу повреде..

avatar
Tuesday, 12.07.2016
22:03

I njega i Vaskeza? Franko im dolazi za 15 miliona evra, cudno obestecenje...