Sevilja dovela štopera iz Francuske, sledeći je Pujo!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 04.01.2017.
13:11
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Primere je završila posao oko dovođenja fudbalera Nansija, a veruje se da je sledeće pojačanje Stevan Jovetić.

BETA/AP Photo/Victor R. Caivano
BETA/AP Photo/Victor R. Caivano

Povezane vesti

Kako navodi današnja "Marka", Sevilja je završila posao oko dovođenja Klemena Lenglea iz Nansija, štoper će uskoro potpisati ugovor na četiri i po sezone sa timom iz Andaluzije.

Premia informacijama koje ima pomenuti list, Sevilja će uplatiti na račun francuskog kluba 5 miliona evra, uz potencijalne bonuse.

Nansi je imao dogovor sa 21-godišnjakom da ga pusti na leto, ali je štoper imao veliku želju da se već sada oproba u Sevilji.

Od svog detinjstva je u Nansiju, po prvi put u karijeri menja klub. Ukupno je odigrao 84 utakmice za taj tim.

Naravno, uskoro se očekuje i dolazak Stevana Jovetića na pozajmicu iz Intera, uskoro ćemo imati više informacija i o tome.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 04.01.2017
14:16

Ako Jovetic dodje u Sevilju,to ce biti prava stvar za njega...Zamislite sada ovaj paradoks.Tako kvalitetan trener kao sto je Sampaoli u Joveticu vidi veliku klasu i zeli da ga dovede,dok ga u Interu razni trenerski amateri ne stavljaju ni na klupu,nego ga salju na tribine,to samo dovoljno govori koliko su se u Interu svi pogubili i ne znaju sta rade.Pa nije Jovetic odjednom zaboravio da igra fudbal,prosle godine je odlucivao i donosio pobjede Interu a to su izgleda svi zaboravili.

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 04.01.2017
14:47

Bravo Simke, konacno i ti da ubodes neki dobar komentar. nAko dovedu Jovetica, bice to pun pogodak jer Sevilja ume da iskoristi talenat igraca za razliku od nekih.

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 04.01.2017
16:03

..ajde vise predosadi i bogu i narodu,ja gotivim jovetica ali..druze,nije igrao kod 2 trenera u Sitiju i nije igrao kod 3 trenera u Interu,znci li ti to sta il izgleda su svi manje strucni od tebe! Od nekih ljudi iz Podgorice, koji licno znaju Jovetu i srecu se kad odmara u Crnoj Gori,sam cuo da je problem u pristupu treningu,da ne daje 100%,i da je neozbiljan..ako lazu oni lazem i ja!

avatar
Breaking Bad
Wednesday, 04.01.2017
14:14

Uz ovakav rad Sampaolija, Sevilja će sljedeće sezone konkurisati za sami vrh tabele.

avatar
Nikolaus
Wednesday, 04.01.2017
16:29

I sada konkurise.Covek dovodi igrace koje ja na menadžeru dovodim.