Serž Orije već Arsenalov?

Autor: Boban Filipović
subota 21.06.2014.
19:10
Izvor: Sportske.net

Engleski 'Metro' tvrdi da je reprezentativac Obale Slonovače novi fudbaler 'Tobdžija', koje će Tuluzu na ime transfera uplatiti 8 miliona funti.

Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Ako je verovati informacijama koje je u etar plasirao 'Metro' Arsen Venger je našao zamenu za Bakrija Sanju i dugotrajno rešenje na pozivciji desnog beka u liku Serža Orijea.

Ovaj momak se već neko vreme dovodi u vezu sa Arsenalom, i on sam je na društvenim mrežama u više navrata iskazivao naklonost ka 'Tobdžijama', sada se samo čekaju zvanične potvrde iz Tuluza i severnog Londona.

Orije ima 21 godinu, prošao je omladinsku škola Lansa, odigrao tri sezone u seniorskkoj konkurenciji za ovaj klub, a onda 2012. stigao u Tuluz.

Prošle sezone bio je jedan od najboljih igrača Tuluza i glavni krivac zbog male minutaže bivšeg kapitena Crvene zvezde Pavla Ninkova.

Serž Orije igra bitnu ulogu u reprezentaciji Obale Slonovače na Mondijalu u Brazilu, bio je jedan od najzaslužnijih za preokret i pobedu na prvom meču "Slonova" protiv Japana, kada je asistirao kod oba gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke