Serija A - Srbin zavrteo ringišpil napadača?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 31.12.2016.
11:46
Izvor: Sportske.net

Dosta timova bi moglo da promeni špiceve, a pošto novca nema, uglavnom su u modi trampe i pozajmice.

BETA/AP Photo/Francois Walschaerts
BETA/AP Photo/Francois Walschaerts

Povezane vesti

Napoli je povukao nogu, posle odlaska Iguaina i povrede Milika, oni traže napadača. Gabijadini nikada nije opravdao očekivanja i u ovom prelaznom roku bi trebalo da se preseli u Premijer ligu.

Za sada je najozbiljniji Everton, ali De Laurentis traži previše novca. Ipak, moraće da ga proda, već je dogovorio transfer Pavoletija iz Đenove.

Ovaj fudbaler koji je eksplodirao prošlog proleća i stigao i do reprezentacije se povredio jesenas, ali biće veliko pojačanje za Sarijev tim. Koštao je dvadesetak miliona evra, što je otvorilo prostor u Đenovi.

Sada tim iz Ligurije traži zamenu, prva opcija je naš Filip Đorđević, što će, kako na Apeninima kažu pokrenuti pravi "napadački valcer".

Ako se Srbin preseli pod Lanternu, Lotito će probati da dovede Edera iz Intera. Italo-Brazilac nema mesta kod Piolija, a nije se naigrao od prošle zime kada je stigao iz Sampdorije.

Zato traži izlaz, Lacio je dobra prilika, Lotito u rukavu ima razmenu za Keitu, koji neće produžiti ugovor, odbio je ponovo ponudu kluba i ako ga sada ne prodaju, na leto će odšetati kao slobodan igrač. On ove jeseni igra mnogo bolje nego Eder, pa se pretpostavlja da bi Inter mogao da doplati.

Problem je što i oni sami znaju kakva je situacija i sigurno neće dati veliki novac za sjajnog igrača koji će na leto biti slobodan.

Situaciju oko napadača komplikuju i Kinezi. Oni su baš na iskušenje stavili Fiorentinu koja bi mogla da proda Nikolu Kalinića. U toj situaciji bi tražili od Juventusa Zazu koji se vraća sa pozajmice iz Vest Hema, ali dobro je poznato u kakvim su odnosima ovi klubovi.

Ni to nije sve, Roma ostaje bez Salaha koji je otišao na prvenstvo Afrike i traži pojačanja u ofanzivi. Dvoume se između Hesea, bivšeg igrača Reala koji nije dobio šansu u Pari Sen Žermenu i El Gazija koji je u nemilosti u Ajaksu kod trenera Boša.

Da ti se mozak zavrti, svi hoće poslove da završe brzo, Serija A se nastavlja za manje od deset dana...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke