Serhio Ramos: ''Imao sam ponudu Junajteda, ali Real je moj san''

Autor: Beta Beta
petak 22.04.2016.
13:25
Izvor: Beta

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos rekao je danas da je prošlog leta dobio dobru ponudu Mančester junajteda, ali da je odbio pošto želi da završi karijeru u madridskom klubu.

BETA/AP Photo/Angel Fernandez
BETA/AP Photo/Angel Fernandez

Povezane vesti

Mediji su prošlog leta spekulisali da će Ramos preći na Old Traford, ali je španski reprezentativac na kraju potpisao višegodišnji ugovor sa Realom.

"Poslali su jaku ponudu, sve je bilo tu, na papiru. Za trenutak sam pomislio o promeni, ali Real Madrid je uvek bio moj prioritet. Bio sam razočaran, ali ne zbog ekonomskih problema, kako su ljudi pričali. Nisam čuo da je Čelsi bio zainteresovan, ovde se pričaju mnoge stvari. Laska mi i dobro je kada su za vas zainteresovani veliki klubovi, ali ako me navijači i klub žele, prvo što pomislim je da karijeru završim u Realu", rekao je Ramos za španske medije.

Ramos je rekao i da shvata zbog čega navijači Reala zvižde jednom od najboljih igrača tog kluba Kristijanu Ronaldu.

Navijači Reala su ove sezone u više navrata zviždali Ronaldu, uglavnom u prvom delu sezone u kome ekipa nije igrala dobro.

"Razumem zbog čega mu zvižde. Zašto ne? Oni su i meni zviždali, zviždali su Manolu Sančisu (Hoseu Antoniju) Kamaču, (Brazilcu) Ronaldu, (Zinedinu) Zidanu. Navijači su svima zviždali. Ali uvek bi trebalo gledati pozitivnu stranu. Navijači možda misle da možeš da uradiš više i zvižde da bi izazvali tvoju reakciju, da ti pomognu da daš sve od sebe. Posle toga svi su ponovo zadovoljni", naveo je Ramos.

"Nikada ne bih prodao Kristijana, ni za sav novac ovoga sveta", dodao je španski reprezentativac.

Ronaldo je dobio udarac u utakmici protiv Viljareala i mogao bi da propusti predstojeći prvenstveni duel protiv Rajo Valjekana, a Ramos je rekao da se nada da će Portugalac biti spreman za utakmicu protiv Mančester sitija, u polufinalu Lige šampiona.

"Nadamo se da će Ronaldo moći da igra protiv Sitija. Svi znamo koliko znači našoj ekipi. Nadamo se da nije ozbiljnije povredjen i da će biti u timu za najvažniju utakmicu u sezoni. Svi znamo kakav je, on je super ambiciozan. Ronaldo uvek želi da igra i postiže golove, čak i kada spava", rekao je Ramos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pochettino M.
Saturday, 23.04.2016
10:03
avatar
Go Hard or Go Home
Friday, 22.04.2016
16:53

El capitano,jedini covek koji je mogao da nasledi Kasiljasa,sledeci je Varan tj novi Fernando Jero!

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 22.04.2016
13:36

Od 2009,Real je ulozio najvise novca u pojacanja,to su nevjerovatne cifre a vjerovatno ce osvojiti samo jednu Primeru u poslednjih 8 godina,podatak za vjerovali ili ne.

avatar
Go Hard or Go Home
Friday, 22.04.2016
16:52
avatar
Lord Bobinhooo!
Friday, 22.04.2016
17:56

Koliko su placeni Suarez i Nejmar?