Senzacija na pomolu - Žigić krenuo na medicinske preglede?!

Autor: Boban Filipović
sreda 27.08.2014.
19:45
Izvor: Sportske.net

Vest da će bivši centarfor reprezentacije Srbije biti novo pojačanje 'Tobdžija' je imala veoma snažan odjek među populacijom koja prati fudbal širom sveta. Iako zvuči poptupno neverovatno, pojedini mediji tvrde da će priča imati 'hepiend'.

zimbio.com
zimbio.com

Povezane vesti

Povreda Olivijea Žirua primorala je Arsena Vengera da hitno reaguje na tržištu i potraži napadača.

Na 'Emirejtsu' bi najviše voleli da to bude neka od zvezda svetskog fudbala. Edison Kavani je bio prvi izbor navijača u nedavno sprovedenoj anketi s pitanjem koga bi najviše voleli da vide u ekipi, pominjao se i Radamel Falkao, ali upitno je koliko su Urugvajac i Kolumbijac realne mete i da li Arsenal uopšte figurira kao klub u kom bi nastavlajli karijeru.

Iz tog razloga 'Profesor' je spas video u Nikoli Žigiću.

Menadžer bivšeg ljubimca Zvezdinog severa Milan Ćalasan je u izjavi predstavnicima sedme sile istakao da njegov štićenik ima na stolu ponudu da bude igrač 'Tobdžija' do januara 2015. godine, što bi značilo da bi bio prelazno rešenje dok se Žiru ne oporavi.

Nova informacija je da je bivši golgeter Crvene zvezde, Rasing Santandera, Valensije i Birmingema krenuo na medicinske preglede na 'Emirejtsu'. Vest su plasirali mnogi mediji na Ostrvu, na zvaničnim glasilima Arsenala je još uvek nema.

Kako bilo, i u slučaju da Žigić postane novi igrač Arsenala ne bi trebalo očekivati da mnogo vremena provodi u igri. Razlog su i njegove godine, i činjenica da je u poslednje vreme igrao u Čempionšipu gde je kvalitet fudbala osetno slabiji od premijerligaškog, kao i Vengerovo puno poverenje u Jaju Sanoga za koga je uveren da će biti otkrovenje ove sezone.

Senzacija je na pomolu, uredništvo portala sportske.net će pomno pratiti svaki detalj vezan za ovu temu, a vi, dragi čitaoci, ćete biti blagovremeno obavešteni o svemu što se dešava.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke