Selili ga u Arsenal, završio na "Gudisonu"!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 28.06.2017.
10:28
Izvor: Sportske.net

Everton je na pragu ozvaničavanja trećeg letnjeg pojačanja.

EPA/MARTA PEREZ
EPA/MARTA PEREZ

Povezane vesti

Nakon Dejvija Klasena i Džordana Pikfroda, "Karamele" su na pragu i trećeg pojačanja.

Iako se očekivalo da to bude bivši fudbaler Barselone Sandro Ramirez, napad ekipe Ronalda Kumana pojačao je mladi Henri Onjekuru.

Nigerijski napadač je ovog leta často dovođen u vezu sa Arsenalom, ali je Venger odustao od njega, pa je umesto na "Emirejtsu" završio na "Gudison parku".

Onjekuru ima 20 godina, iza sebe ima blistavu sezonu u dresu Epena u prvoj belgijskoj ligi. On je naime postigao 22 gola, bolji strelac od njega bio je samo napadač Anderlehta Lukaš Teodorčik.

Od starta svoje karijere je u Epenu, a sada će se pridružiti četi Ronalda Kumana. U Evertonu će nesumnjivo dobiti veću minutažu, nego što bi je dobio u Arsenalu, pa ostaje da vidimo kako će se snaći u Premijer ligi.

Transfer još uvek nije ozvaničen, ali se očekuje da bude svakog trenutka, kako je Onjekuru na svom "Instagram" profilu okačio sliku iz prostorrija Evertona.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dario Hubner
Wednesday, 28.06.2017
13:11

Valjda su ga odmah prosledili Anderlehtu na pozajmicu.Na snimcima izgleda dobro,ali snimci nikada nisu bili merilo.

avatar
Wednesday, 28.06.2017
11:42

Uuuu gledao sam snimke na YT, decko moze da bude odlicno pojacanje. Za sad odlicno poslovanje Evetrona. Jos Sigurdsona i nekog dobrog napadaca da dovedu i top ekipa. Ali me nervira Venger sto nije pojurio ovaj transfer, jer moze lako da se desi da ovaj decko eksplodira u narednim sezonama. A nije da Venger ne daje mladim igracima priliku. Covek skoro pola sezone igrao sa Iwobijem, forsiran Gnabrija sa 18 godina itd. A ovaj decko definitivno ima vise kvaliteta od Iwobija u to sa ubedjen, a cenim da bi brzo prerastao za koplje Volkota, ako vec nije... Ali sta ga ja znam... Ipak ja sedim za kompom i komentarisem dok Venger vodi Arsenal...

avatar
Wednesday, 28.06.2017
10:36

Pa selili su 100000 fudbalera u man J i S u Celsi u Liver u Barsu Real Juve Minhen... Sad dali su ga hteli ili ne to je cisto nagadjanje