SEDMOGODIŠNJI ugovor za Ćavija!?!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 16.04.2015.
13:09
Izvor: Sportske.net

Katarski Al Sad se ne šali!

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Interesovanje za legendarnog fudbalera Barselone je konkretizovano, stigla je detaljna ponuda Ćaviju Ernandezu, ponuda koju bi mnogo samo poželeli.

Poznato je već interesovanje Al Sada za proslavljenog fudbalera Barselone, legendarnog Ćavija, koji će najverovatnije na kraju tekuće sezone napustiti Nou Kamp. Ponuda ima sa svih strana, najkonkretnija je ova koja je i predmet ovog teksta.

Glasine o sve izvesnijoj selidbi u ovaj katarski klub pothranjene su vešću da je sam Ćavi u martu posetio klub, obišao trening kompleks, uverio se u potencijale koji bi mu se stavili na rapolaganje. Španski mediji dodaju, Ćavi je tada i odlučio, sve je izvesnije da neće provesti još godinu dana u Barseloni, te da se neće seliti u SAD poput Vilje, Raula, Kake.

Iako finansijski detalji ponude koja stiže iz Katara u ovom trenutku nisu poznati, ono što se zna jeste model i forma ponude.

Al Sad je, navodno, spreman da Ćaviju ponudi sedmogodišnji ugovor, od čega bi Španac tri godine proveo na terenu, kao igrač i trener poznate 'Aspire Akademije', a preostalih četiri kao ambasador, ili čak trener kluba, ako se za to ukaže prilika.

Ćaviju je prezentovan plan, Al Sad planira da na klupu u dogledno vreme dovede Pepa Gvardiolu, o čemu je takođe bilo reči, kada su čelni ljudi Bajerna demantovali ovu vest rekavši da Gvardioli novac nije prioritet.

Ukoliko bi ovakav plan propao, te Gvardiola definitivno odbacio mogućnost da se preseli u Katar, rukovodstvo Al Sada bi preostalo vreme ugovora sa Ćavijem, osim ambasadorske uloge, preinačila i u trenersku.

Al Sad je poprilično ubedljiv, te za sada ne odustaje od svoje želje i namere da Ćaviju momentalno dovede poznato društvo.

Od naredne sezone za ovaj klub bi trebalo da nastupa napadač Espanjola, Serhio Garsija, Al Sad se nada da će u svom timu za sezonu 2015/2016 imati na raspolaganju španski dvojac.

Sve je sada na Ćaviju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke