Šćepović sutra potpisuje za Seltik!?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 24.08.2014.
14:42
Izvor: Sportske.net

Menadžer Stefana Šćepovića nalazi se u Glazgovu gde pregovara sa čelnicima Seltika oko potpisivanja ugovora sa ovim klubom.

realsporting.com
realsporting.com

Povezane vesti

Kao što smo već nagovestili, transfer Stefana Šćepovića u Seltik je sve bliži da se dogodi, pošto se ušlo u završnu fazu pregovora.

Krenulo se od stidljivih raspitivanja Seltika za srpskog napadača koji je bio drugi strelac španske Segunde, nastavilo sa odbijenom ponudom Hihona od 2,4 miliona evra, a sada je ponuda od skoro 4 miliona evra prihvaćena, a menadžer Stefana Šćepovića, Huanma Lopez, bio je za vikend u Škotskoj gde je ugovorio pojedine detalje ugovora, tako da se realizacija ovog transfera dovodi u završnu fazu.

Razlog zašto je Hihonu ponuđeno skoro duplo više novca od prve ponuđene sume leži u interesovanju PSV-a za našeg internacionalca i povremenog reprezentativca.

Šćepović se nije našao u postavi Hihona sinoć upravo zbog činjenice da su pregovori sa Seltikom u završnoj fazi, a trener te ekipe je rekao da upravo zbog toga nije računao na njega.

„Stefan nije sada u mojim planovima. Njegov odlazak je veoma moguć, a izostavljen je iz postave jer je mogao da se povredi, a to bi uticalo na dalje pregovore između dva kluba.“, rekao je Alberto Fernandez, trener Sportinga iz Hihona.

Ovo je, svakako, šansa karijere za Stefana Šćepovića, imajući u vidu da je Seltik blizu plasmana u Ligu šampiona.

Sutra sa nestrpljenjem isčekujemo vesti iz Glazgova ili iz Španije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke