Šćepović i Seltik JOŠ pregovaraju...

Autor: Miloš Marković
sreda 27.08.2014.
11:05
Izvor: Sportske.net

Iako je dogovor između klubova postignut, utanačena suma i iznos transfera, čeka se dogovor samog igrača i škotskog kluba i usaglašavanje zahteva u vezi sa primanjima.

sporting.elcomercio.es/Peteiro
sporting.elcomercio.es/Peteiro

Povezane vesti

Eliminacija škotskog Seltika nije ugrozila transfer Stefana Šćepovića iz Hihona u redove ostrvskog tima.

Kako izveštavaju španski mediji, transfer je trebalo da se ozvaniči juče ili danas, ali je čitav proces odložen za dan zbog tekućih pregovora igrača i rukovodstva škotskog kluba. Razlog je neusaglašenost u vezi sa primanjima i zahtevima samog Šćepovića, iako se očekuje da se dogovor postigne u narednim satima.

Uporedo sa pregovorima, agentski tim Stefana Šćepovića aktivno radi na dobijanju vize i radne dozvole, što ne bi trebalo da bude problem obzirom da srpski napadač ima i španski pasoš.

Posao između španskog i škotskog kluba je, inače, okončan još u ponedeljak, kada je utanačen i zvaničan iznos transfera od 2.5 miliona evra. Ova suma će biti isplaćena u kešu, a Hihon ima i 5% od buduće prodaje srpskog igrača.

Šćepović je već juče otputovao u Škotsku, iako je trebalo da primi nagradu za najboljeg strelca ekipe, koju je umesto njega primio Alberto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke