Sautempton ostaje bez još jednog napadača!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 15.08.2016.
17:09
Izvor: Sportske.net

Svi su očekivali da će biti startni špic ali ipak...

BETA/AP Photo/Rui Vieira, File
BETA/AP Photo/Rui Vieira, File

Povezane vesti

Neverovatna vest stiže sa "Ostrva". Ugledni "Skaj Sports" prenosi navode "Fulam Kronikla" da je Čarli Ostin nadomak povratka u sredinu iz koje je i stigao na "Sent Meris"!

On će se naime, do kraja letenjeg prelaznog roka, vratiti u Kvins Park Rendžers na jednogodišnju pozajmicu.

Ostin je u Sautempton stigao u januaru tekuće godine, za sumu od 4 miliona funti. Postigao je gol već na debiju, ali je zbog povreda propustio veliki broj utakmica u drugom delu sezone.

Ukupno je odigrao pet mečeva u PL u dresu Sotona, ali se očekivalo da će biti vođa navale "Svetaca" nakon odlaska Gracijana Pelea u kineski Šandong Luneng.

On je ušao u igru u 83. minutu meča sa Votfordom, na startu nove sezone u  PL, koji je okončan remijem zahvaljujući pogotku Nejtana Redmonda, koji je ovog leta stigao u klub iz Noriča, kojim je anulirana prednost "Stršljenova" te je meč završen bez pobednika.

U narednim danima očekujemo i rasplet situacije, a još nije poznato da li je Puel očekivao odlazak Ostina kada je izjavio da je "zadovoljan svojim napadačkim opcijama".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joker96
Monday, 15.08.2016
18:42

I ovaj Soton postaje ozbiljna fabrika za pravljenje para, svake godine najbolje igrace prodaju za masne pare, a uopste ne ulazu mnogo u dovodjenje novih igraca.

avatar
Phenomenal
Monday, 15.08.2016
18:21

Koja glupa i nerezonska odluka Sotona...

avatar
Zeljko GGMU<3
Monday, 15.08.2016
18:14

Pored Longa realno nema sanse da igra