Sautempton - Navijači u šoku, trener 'okrenuo' na šalu

Autor: Vladimir Nestorović
ponedeljak 28.07.2014.
18:10
Izvor: Sportske.net

Nešto zaista čudno se dešava sa ekipom koja nastupa na stadionu 'Sent Meri'. Veliki broj fudbalera je već napustio crveno-beli dres, a još nekolicina bi mogla njihovim stopama...

Beta/AP Photo/Chris Ison, PA Wire
Beta/AP Photo/Chris Ison, PA Wire

Povezane vesti

Sautempton je prethodne sezone bio jedno od najvećih iznenađenja u Premijer ligi, pošto je ekipa igrala zaista sjajan fudbal i uspela je da pomrsi račune mnogim velikim timovima.

Ipak, ako je sudeći po njihovim aktivnostima u ovom prelaznom roku, naredne sezone to neće biti slučaj. Sa 'Sent Merija' su već otišli Riki Lambert, Adam Lalana, Dejan Lovren (Liverpul), Luk Šo (Mančester Junajted) i Kalum Čembers (Arsenal), a njihovim stopama mogli bi da krenu i Morgan Šnajderlin i Džej Rodrigez.

Kako prenosi 'Press association', ovaj dvojac želja je Totenhema, ekipe koju sa klupe od ovog leta predvodi Maurisio Poketino, doskorašnji trener Sautemptona.

Ukoliko se to zaista obistini, 'Sveci' su zaista u nevolji, što je kroz šalu objasnio i novi trener ove ekipe Ronald Kuman.

Kuman je na Tviteru objavio fotografiju praznog terena sa čunjevima uz komentar "Spremni za trening!" Nema sumnje, kada je teško, najlakše je našaliti se. Od plakanja nema vajde...

kuman tviter sautempton

Ostaje samo još ona narodna: "Ko poslednji izađe, neka ugasi svetlo."

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke