Sari ga neće, Kuman i Manćini hoće

Autor: Boban Filipović
sreda 13.07.2016.
20:48
Izvor: Sportske.net

Pregovori između Napolitanaca i reprezentativca Belgije su propali jer je trener vicešampiona poručio upravi da mu ne treba taj tip igrača. Novonastalu situaciju bi da iskoriste Everton i Inter.

BETA/AP Photo/Marco Vasini
BETA/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Saga oko Aksela Vitsela dobila je neočekivani zaplet.

Dok je trajalo Evropsko prvenstvo Napoli je najčešće pominjan kao njegova naredna destinacija, ali od tog transfera verovatno neće biti ništa.

Trener 'Partenopeija' Maurisio Sari je urgirao kod predsednika Aurelija De Laurentisa da okonča pregovore jer se Vitsel ne uklapa u njegovu koncepciju.

To je uslovilo reakciju na 'Gudison Parku', novom menadžeru Evertona Ronaldu Kumanu je na raspolaganju 100 miliona funti za transfer budžet i novac ne bi trebalo da predstavlja problem da se ekipa pojača dovođenjem 27-godišnjeg veziste.

Međutim, svež kapital je ušao i u Inter sa novim vlasnicima iz Kine, pa će 'Karamele' imati ozbiljnog takmaca u 'Neroazurima' iz Milana, čiji trener Roberto Manćini takođe u svom taboru želi Belgijanca.

Israel Belgium EURO Soccer

Vitselova cena na tržištu je 23 miliona evra (izvor transfermarkt), ali teško je očekivati da Zenit pristane da ga proda po istoj, budući da ga je pre tri godine doveo iz Benfike za 40 miliona evra. Mada, Rusima pregovarački potencijal umanjuje činjenica da belgijskom reprezentativcu poreklom sa Martinika ugovor ističe narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Wednesday, 13.07.2016
21:26

Ako Evertona dovede Jarmolenka i Witsela, a sve cesce se pise o tome, a zadrze Lukakua, Stounsa, sa Barklijem, Kolmanom, Beinsom i Mekartijem ekipa ce biti fantasticna!

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 13.07.2016
21:04

Ja ne kontam nikako igrače, tj pojedine ljude! Zasto radis nesto sto neko drugi zeli? Žoržinjo je sjajno igrao ofanzivnog veznjaka u Veroni dao preko deset golova imao blizi deset asistencija i dođe u Napoli i propada na defanzivnom veznjaku?!?! Umjesto da im je rekao hej dosta sam ovdje igrao, on jok, zadovoljan nema vjeru u sebe, ma daj bjezi...

avatar
Thursday, 14.07.2016
10:42

Ubedljivo je bio najbolji defanzivni vezni u prosloj sezoni, sto mu je i prirodna pozicija.

avatar
Golzalo Higuain
Sunday, 17.07.2016
20:06

ma molim lijepo? prirodna? vidim koliko si ga pratio prije Napolija! Vidim koliko si čitao njegove izjave u vezi te pozicije

avatar
cukambre
Wednesday, 13.07.2016
20:58

Prvo su trebali da oteraju Mancinija pa tek onda da dovode pojacanja.

avatar
Wednesday, 13.07.2016
22:00