Sančez dobio novu ponudu - Najprimamljivija od svih?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.09.2017.
08:23
Izvor: Sportske.net

Kao slobodan igrač svakako će imati šansu da bira. Čini se da se on odlučio, ali sada se stvari menjaju! Plan postoji, namera je vrlo jasna, hoće li Siti ostati praznih šaka...

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Aleksis Sančez nema nameru da produži ugovor sa Arsenalom, poslednja šansa da za njega uzme neki novac, za Vengera je januar, ali kako tvrde engleski mediji, o tome i ne razmišljaju, ostaće do leta.

Real je pokušao da pregovara, iako su verovatno mogli da kupe Sančeza, kako je sugerisao Zidan u finišu leta, ali je Perez odbio da isplati toliki novac.

No, Čileanac želi da ostane u Premijer ligi i verovalo se da je posao sa Sitijem gotov.

Međutim, sada je u trku ušao Žoze Murinjo. Veruje se da je njegova računica jednostavna, osim što bi oslabio Siti, sačuvao bi novac spremljen za Grizmana, i upotrebio ga da dodatno ojača odbranu, odnosno spoljne pozicije.

Takođe, priča se da, iako Junajted treba da plati 100 miliona klauzulu za Francuza, Murinjo bi radije u Englesku vratio Gareta Bejla, čak i ako to znači da potroši veći novac, jednostavno, veruje da bi Bejl bio značajniji za tim od Grizmana i rešio mu čitavu levu stranu.

Ako se to desi, Sančez koji bi stigao bez obeštećenja, ili u januaru za tridesetak miliona evra bio bio premija, odlično bi se uklopio sa Lukakuom i Mihtarijanom i omogućio "Đavolima" da narednog leta ogroman novac ulože u druge delove tima, što bi po planu značilo stvaranje tima sposobnog da napadne i Ligu šampiona.

Jasno je i da Junajted bez problema može da parira Sitiju kada je u pitanju plata Aleksisa Sančeza, a možda i nije zanemarljivo to što je u pitanju ipak neuporedivo veći klub.

Ove sezone, Murinjo to ne krije, cilj je titula prvaka, a on smatra da Junajted nije dovoljno dobar da se u Evropi nosi sa najboljim timovima.

"Cilj je proći u osminu finala i posle probati da ostanemo što duže, da stignemo najdalje što možemo, ali sumnjam da engleski klubovi pre svega zbog težine lige mogu daleko u Evropi", rekao je Murinjo, i pecnuo Real i Juve da igraju sa rezervnim timovima šampionat na proleće...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevic
Wednesday, 20.09.2017
16:34

Lukav kao lisica ,imaće izgledne sanse da ga dovede

avatar
Wednesday, 20.09.2017
11:45

Ide on u Siti 100% jer je toliko navalio kod celavca a ne znam zasto. Niti je neki poseban trener niti je neki poseban klub osim sto imaju pare. Isto tako ne znam kako ce sve te ofanzivce potrpat u tim. Sve u svemu mislio sam da je pametni Sancez. Bolje opcije za njega su i Junajted i Real, mada bi legao i ostalim TOP timovima.

avatar
Miha
Wednesday, 20.09.2017
10:44

Nadam se da do ovoga neće doći, iz razloga jer bi bili prejaki za PL, a za LŠ taj tim bi bio prava bomba. )

avatar
Japanac
Wednesday, 20.09.2017
10:21

Ovaj Murinjo sam sebe demantira...Ako je tako lako za Real i Juve zasto nije osvojio LS sa Real Madrid??Zasto nije igrao sa rezerve u sampionatu?

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 20.09.2017
10:17

Pecnuo Real i Juve da igraju sa rezervnim timovima šampionat na proleće?Uvek nadje izgovore to je opste poznato svima.Lepo mu je Ronaldo rekao pre nekoliko godina,ne pljuj u tanjir iz kojeg si jeo!

avatar
Roj Kin 16
Wednesday, 20.09.2017
09:46

Da mi je da Murinjo dovede dva beka top klase, ne bi ništa drugo tražio. Lijevu stranu ne treba komentarisati, prvo što nemamo klasičnog beka, osim Šoa koji je ranjen, ostalima to nije pozicija ili su promašili profesiju, a na desnoj strani je Valensija, koji je brz, jak, ali njegov centaršut je nešto najgore što sam ja vidio. On loptu opali iz sve snage, pa đe ode hahahah. Rouza na lijevu stranu i nekog mladog da rotira sa Valensijom na desnoj..

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 20.09.2017
08:46

Ne treba nam levo krilo ljudi već desno! Levo imamo Rašforda i Marsijala! A desno nikoga.. Miki je centralni ofanzivni vezni, kao i Mata.. Lingarda ne računam, lik je tele.. Bejl ili Grizman kao levonogi mogu ali na desno krilo, Sančez nikako..

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 20.09.2017
08:39

Secam se kao da je juce bilo, kad ga je hteo Ferguson, napravio bi od njega Ronalda 2, a on otisao u Barcu... Dobro bi nam legao i sad.

avatar
Srba Stamenkovic
Wednesday, 20.09.2017
08:35

Znao sam da Murinjo neće ispustiti šansu da ponizi Vengera.