Sad i zvanično - Baloteli je novi napadač Liverpula!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.08.2014.
18:13
Izvor: Sportske.net

Ono o čemu se dosta govorilo prethodnih nedelja, danas je i ozvaničeno - ''Super Mario'' je i zvanično predstavljen kao novi fudbaler Liverpula.

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Jedan od najatraktivnijih transfera ovog leta danas je i zvanično realizovan. Liverpul je promovisao dosadašnjeg napadača Milana Marija Balotelija, koji se posle kratke epizode u domovini ponovo vraća na Ostrvo.

Posle obavljenih medicinskih pregleda i potpisa ugovora, dvadesetčetvorogodišnji fudbaler je zadužio dres sa brojem 45 i postao deveto pojačanje Liverpula ovog leta.

U prvoj izjavi kao fudbaler ''Redsa'', Baloteli je izrazio veliko zadovoljstvo što će ponovo nastupati u Premijer ligi.

''Presrećan sam što sam sada ovde. Liverpul je jedan od najboljih klubova u Engleskoj i ovde se igra dobar fudbal. Takođe, ovo je odlična sredina za mlade fudbalere i to je još jedan razlog zašto sam došao u Liverpul'', izjavio je Baloteli.

On je, takođe, dodao i da je odlazak u Italiju bio njegova ''velika greška''.

''Tada sam želeo da se vratim u Italiju, ali sam kasnije shvatio da sam pogrešio. Ponovo sam u Engleskoj i srećan sam zbog toga'', konstatovao je Baloteli.

Transfer je vredan 16 miliona funti, a Baloteli je u Liverpul došao posle godinu i po provedenih u Italiji, u dresu Milana, za koji je na 54 utakmice postigao 30 golova, a kao što je poznato, pre dve godine je bio član šampionske ekipe Mančester Sitija, gde je stekao značajno iskustvo u Premijer ligi.

Za reprezentaciju Italije je odigrao 33 utakmice i do sada postigao 13 golova.

Sada čekamo njegove golove i u dresu Liverpula, gde će mu jedan od saigrača u napadačkim redovima biti i naš Lazar Marković, koji je takođe stigao ovog leta na ''Enfild''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke