Sa Manćinijem nema labavo, precrtao napadača!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 08.01.2015.
10:37
Izvor: Sportske.net

Inter danas čeka završetak najvećeg posla u prelaznom roku. Imaju i plan "B", a izgleda da će morati da traže i još jednog napadača. Navijači i dalje protiv povratka u klub Super Marija!

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Roberto Manćini se ne žali. Mučne scene, pokušaj Osvalda da se obračuna sa Ikardijem jer mu nije dodao loptu u izglednoj šansi protiv Juventusa u finišu će skupo koštati "Džonija Depa".

Naime, Italo-Argentinac koji je prošlo proleće proveo baš u Juventusu je eliminisam iz ekipe za naredni meč protiv Đenove, biće novčano kažnjen i prema saznanjima "Gazete" stavljen na transfer listu.

To bi moglo da uslovi potragu za novim napadačem, mada je stigao Podolski, i dalje se pominje Baloteli, ali na svakoj utakmici navijači Intera skandiraju protiv njegovog povratka u klub.

Mnogo važniji je Ćerdan Šaćiri. Švajcarac albanskog porekla želi u Inter zbog Manćinija, ima ponudu i Liverpula koja je bolja, ali njegova reč je poslednja. Bajern okleva, jučerašnji sastanak nije dao rezultat, međutim u ovom trenutku je ipak izvesnije da Bavarci daju dozvolu.

Danas bi pregovori mogli da budu uspešno okončani, Interovi direktori spremni su da odlete u Minhen i zaključe posao. Naravno, i dalje se spominje Laveci, ali je to nerealno.

Manćini želi i vezistu, Lukaš Leiva je najbliži Interu, kako smo i pretpostavili od trampe za Vidića nema ništa, a ni Gvarin neće na "Enfild". Jedna varijanta je pozajmica sa otkupom ugovora, druga da Inter kupi Brazilca, druga da uzme slobodnog Lasa Dijaru, a treća bi bio senzacionalan povratak Tijaga Mote koji je sa Interom osvojio sve i preselio se u Pariz.

Cilj je da se ojača vezni red koji nije delovao loše protiv Juventusa u drugom poluvremenu, ali Manćini nije zadovoljan Medelom i Mvilom koji su stigli letos u tim.

U svakom slučaju, Inter će doživeti kompletnu transformaciju pod "Manćiom".

Ali, ni bod u Torinu ga nije zadovoljio.

"To je samo jedna utakmica, veliki timovi osvajaju trofeje, ne zadovoljavaju se bodom na teškom gostovanju", rekao je Manćini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalista
Thursday, 08.01.2015
11:58

..posle onakve igre u drugom poluvremenu normalno da ni jedan navijac nije zadovoljan bodom! Al opet nije lose vidjet onako konfuzan i zbunjen juventus u njihovoj kuci!

avatar
Your Enemies
Thursday, 08.01.2015
12:53

Stari, šta ti misliš za Balu, ja imam osjećaj da bi ubio kajmak u puri kad bi došao. Jest, momak navija za Milan, ali ja garantujem da je veliki profesionalac, znam mu skoro sve tekme za Inter, 3 godine, pregršt trofeja, npr. Liga šampiona, jedan od ključnih momenata, protiv Rubina, 1:0 za Inter, potrebna pobjeda, ovi propustiše 2-3 šanse, stisli, pojavila se bezidejnost, ja već digao ruke, rekoh, nema ništa ni ove godine, kad ono slobodnjak, 30-ak metara, Baloteli i zbogom Bosno, odoh u Saraj'vo, 2:0 odošmo dalje, pa one egzekucije za one pobjede u ligi od 1:0, najvažnije za trofeje, pa zadnja minuta u kupu protiv Juvea, pa protiv Rome odlučujući momenti, npr. za onaj remi posle 1:3...

avatar
No ®ules
Thursday, 08.01.2015
19:10

Baloteli nikada nije bio tako superioran, kao onda dok je igrao u Interu. Šteta što se nije pitao sa glavom, inače imao je sve preduslove da bude zverka. Secam se dosta tih navedenih utakmica, ta u kupu protiv Juvea mi je baš ostala u sjećanju, sa kakvom je arogancijom i lakoćom igrao taj meč..,postigao prelijep gol.. Neutralan sam po pitanju povratka, ima on još klasu, ali to nepoštovanje dresa Intera -ja bih mu možda oprostio, ali navijači na stadionu teško.

avatar
ACM<3
Thursday, 08.01.2015
15:56

Baloteli je rak u ekipi.Evo ja kao navijac Milana vam ne zelim da on dodje.U odredjenim trenucima dovodio me do faze da mi se gadi fudbal da ocu da slomim televizor ili monitor (zavisi na sta gledam utakmicu). Nikad nisam mogao da shvatim da neko moze tako malo zelje za pobjedom da ima.

avatar
INTERnacionalista
Thursday, 08.01.2015
15:20

..sve ti je to dzaba kad bi mu navijaci Intera 90 min pjevali pogrdne pjesme,samnom zajedno :) a i zasluzio je! Nije realno da mu sad Inter spasava karijeru,ima Americku ligu,JSL,Rusiju..

avatar
Oldboy
Thursday, 08.01.2015
14:31

Prvo bacio je Interov dres, drugo očigledno je malo zaostao pa ne kapira šta mu se govori, treće ako bi se i vratio protiv čega je svaki navijač Intera, morao bi da bude za dž i da prvu sezonu dobija šanse sa klupe kad Inter već osigura pobedu. Naravno klauzula da u slučaju bilo kakvog sr@nja bilo na terenu ili van njega, odbijanje od plate. Pod tim uslovima bi mu čak i ja dao šansu

avatar
Filip920
Thursday, 08.01.2015
13:06

Ali posle utakmice svako na svoje mesto,neko na prvo a neko na jedanaesto ;)