Sa kim će Kesi činiti tandem u vezi Milana?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 04.05.2017.
12:05
Izvor: Sportske.net

Sve je izvesnije da će talentovani fudbaler Atalante na "San Siro", evo i koga bi novi sportski direktor da upari u vezi sa njim.

Beta/Miloš Miškov/Ev
Beta/Miloš Miškov/Ev

Povezane vesti

Frank Kesi je bio velika želja Mančester junajteda i Čelsija, potom se pojavila priča da je sve dogovorio sa Romom, a poslednje informacije ukazuju da je na putu da pojača "Rosonere".

Nova uprava je navodno spremna da dobar deo budžeta potroši na angažovanje fudbalera iz Obale Slonovače, a vredno rade i na angažovanju fudbalera sa kojim bi Kesi činio tandem u "srcu" veznog reda.

Poznato je da su zainteresovani za Lorenca Pelegrinija, kao i za fudbalera madridskog Reala Matea Kovačića, a navodno se na listi pojavilo još jedno ime.

Novi sportski direktor Milana je veliki poštovalac kvaliteta bivšeg fudbalera Intera Alfreda Dankana i upravo njega bi voleo da upari sa Kesijem u sredini.

Fudbaler iz Gane je u Sasuolo stigao za samo šest miliona evra, klub iz Ređo Emilije će definitivno tražiti više, ali bi Milan svakako angažovanjem Dankana mogao finansijski daleko bolje da prođe nego u slučaju sa Pelegrinijem i Kovačićem.

Jedini problem je što je za Dankana zainteresovan i Bajer Leverkuzen, te će sa njima voditi borbu oko njegovog potpisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Thursday, 04.05.2017
22:02

evo malo predloga za sastav koji bi se lako mogao sastaviti...ali nije do mene :D....ugovor donaraumi....desno kalabria...levo mendi....ako je vec musacio doveden onda ok...romanjoli....kesi...pelegrini..(odegard)....bonaventura...suso...(djerar)...falcineli...(oridji....azmoun....andre silva)...ali falcineli svakako!!!!...i to baku da zameni!!!!...fale ovde i zamene ali o tome drugi put....sve u svemu...pelegrini bi mogao za 15-ak da dodje....odegard za jos manje....djerara da zadrzimo kako znamo....falcineli je jeftin a dobar...eee sad ovaj drugi napadac zavisi....azmoun vrv low cost...pa tek oda oridji...pa andre silva!....ali deluje kao sasvim lep tim :D

avatar
maric_m
Friday, 05.05.2017
01:12

Kalabria veoma lose rjesenje,spoljni igraci koji nemogu napraviti prodor po svojoj strani i u cijeloj polusezoni nije u stanju uputiti niti jedan suvisli centar-sut mislim da je izlisno ocekivati od takvog igraca da se na njemu gradi buducnost.Druga stvar umjesto ovih silnih imena od kojih ce neke i dovesti veca je korist da daju recimo cak i 100 miliona za igraca tipa Bernarda Silve nego dovoditi prosjecne igrace.

avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 05.05.2017
16:43

bernardo silva je igrac kog svi hoce...a on nznm bas da li favorizuje milan....kalabria je bar ove tri katastrofalne tekme igrao dobro...ali da ne polemisemo toliko....ako neko nije igrao kako valja to je de siljo...pa i abate...zapata...paleta...sto se tice imena ovih gore...bilo bi sasvim ok da prvo vidis o kakvim se igracima radi....imas scoutnation na youtube-u pa pogledaj bar deo njih...a bernarda silvu bi i ja ali uz bar jos 3-4 igraca.....a taj novac mi nemamo

avatar
amigo999
Thursday, 04.05.2017
18:42

Ja mislim da je Kovacic bolji od Fabreasa i Ozila...perspektivni je u svakom slucaju, mlad i treba da napreduje, oni su istroseni i na zalasku kariere...

avatar
jv
Thursday, 04.05.2017
13:35

Kovacic je dobar, ja bi vise voleo nekoga ko ima dobar osecaj za asistiranje, zavrsni pas. Dankan nikako. Fabregas ili Ozil bi bili idealni.

avatar
Paul George
Thursday, 04.05.2017
13:14

Donaruma-Calabria-Musacio-Romanjoli-Kolasinac(Antoneli)-Kesie-Pelegrini(Dankan)-Bonaventura-Suso-spic-Deulofeu(Keita Balde).

avatar
Thursday, 04.05.2017
12:47

Nema potrebe za njim, Kesi ce to dobro i lepo da pokriva, nama tu treba jedan genijalac a la Cavi, Modric, Verati, Alkantara, Mutinjo itd. a uz njega neko univerzalan kao Ture, Vidal, Naingolan, i svi se nadamo da je Frank pravo resenje za to. Ispred njih Eriksen/Pastore/Isko/Kutinjo/Calhanoglu.

avatar
JZ4Ever
Thursday, 04.05.2017
12:35

Tesko da Milan moze bez bivsih Interovih igraca 😂😂😂.Jos im sad uprava cela bivsih Interovaca

avatar
maric_m
Friday, 05.05.2017
01:18

sarkasticno ali si u pravu,normalan covjek nemoze da zamisli koliko Milan ima svojih legendi koji su cijelu karijeru proveli u klubu i za njih nema mjesta,nego dovedose ovu dvojicu luzera da na njima grade buducnost.Mislim da je ovo definitivni kraj nekad slavnog kluba i jedna velika podvala!

avatar
Thursday, 04.05.2017
12:30
avatar
Alexander Stonsky
Thursday, 04.05.2017
12:15

Ne idu dva crnca u vezi. Bolje Pelegrini.

avatar
Fausto87
Thursday, 04.05.2017
15:53

Tacno, dokaz je sinocni mec lige sampiona i vezni red Monaka, bezidejan...

avatar
Sunday, 07.05.2017
13:26

Za kreativnost si mozda i u pravu, ali tesko da je Bakajoko box-to-box.

avatar
Fausto87
Thursday, 04.05.2017
22:10

Pa Bakayoko je fizikalac,vise box to box,fabinjo slican i protiv takticki superiorni timova njih dvojica ne mogu zajedno bez nekog kreativca koji ce nesto napraviti,tako su i Kondogbiu dizali u nebesa pa se vidjelo kad je presao u jacu ligu da nije nista specijalno.

avatar
Стефан Стојанчевић
Thursday, 04.05.2017
18:08

ocigledno si gledao prvi put ove sezone monaco cim tako pricas o fabinju i bakayoku, jedino realna situacija je iako nevolim bas juve za sinocni mec dominacija u odbrani u sredini i u napadu...i nesto sto sam sinoc prvi put video da je mogu bez ikakvih problema tokom meca da se radi a to je transformacija formacije tokom igre a da su svi igraci monaca pokriveni da ne mogu to da iskoriste jednostavna rec well done allegri respect

avatar
rossonero_t
Thursday, 04.05.2017
16:46

I ja tako mislim ali Sedorf je veliki izuzetak