Rus izborio mesto u Realu!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 22.01.2015.
09:25
Izvor: Sportske.net

Nema više nikakve sumnje, od naredne sezone će jedan Rus igrati za Real Madrid!

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Ako pratite špansku ligu verovatno ste primetili Denis Čeriševa. Sjajni Rus koji je igrao za drugi tim Reala je skrenuo pažnju ove sezone u Viljarealu, za razliku od prošle pozajmice u Sevilju, gde se nije naigrao.

On je za "Žutu podmornicu" dao tri gola, ali imao i veliki broj asistencija, pa španski mediji pišu da je već praktično kupio kartu za povratak u Real.

Čerišev nikada nije igrao za prvi tim "Los Blankosa", ali će dobiti priliku i priča se da Anćeloti smatra da za njega ima mesta u takmičarskoj ekipi.

Ako vam prezime zvuči poznato, Denis ima fudbalske gene, njegov otac Dmitri je sredinom devedesetih igrao za Sporting iz Hihona i rusku reprezentaciju. Radio je i kao trener mlađih kategorija u Realu gde je njegov sin i ponikao.

Denis Čerišev inače ima 24 godine, igra na spoljnim pozicijama u napadu, vrlo je brz i jedan je od najbolje ocenjenih igrača Primere u jesenjem delu sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Nistelroj
Thursday, 22.01.2015
11:20

Bolji je od Jesea provjereno. Pratim redovno Viljareal, i mogu reci da on i mali Vijeto cine paklen tandem. Jaci jeid Jesea dosta, ne boji se uci u duel. Super ce biti ako ga Karleto.vrati. Jako poslusan i zahvalan igrac!

avatar
Hala Madrid 10!
Thursday, 22.01.2015
14:00

To da je bolji igrac tesko,ali je u boljoj formi od Hesea igra stvarno dobro u Viljarealu.

avatar
Benz9
Thursday, 22.01.2015
22:08

dobar je,ali heseu moze samo vodu na treningu nositi....trenutno je kilometar ispred hesea ali kada se hese vrati u formu i rijesi straha od nove povrede vidjeces ko je bolji....zaboravljas da je hese prije povrede igrao ispred bejla....