Rukavina promovisan na ''Madrigalu''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.07.2014.
19:09
Izvor: Sportske.net

Kako je i najavljivano, Antonio Rukavina postao je novi fudbaler Viljareala. Posle uspešno obavljenih lekarskih pregleda, transfer je ozvaničen, pa je srpski reprezentativac i promovisan na konferenciji za novinare.

villarrealcf.es
villarrealcf.es

Povezane vesti

Antonio Rukavina se obavezao na dvogodišnju vernost ''Žutoj podmornici'', a na zvaničnom predstavljanju izrazio je veliko zadovoljstvo što je došao baš u ovaj klub.

''Veoma sam srećan zbog dolaska u Viljareal, bila je to najbolja opcija za mene. Dve godine sam već u Španiji i dobro znam da je ovo veliki klub . Siguran sam da ću dati značajan doprinos u svom takmičenjima naredne sezone'', poručio je Rukavina.

Konkurent za mesto u timu, na poziciji desnog beka, biće mu Mario Gaspar, ali Rukavina veruje u svoje kvalitete.

''On je sjajan fudbaler, ali igraćemo tri takmičenja sledeće sezone, biće prilike za obojicu'', konstatovao je Rukavina.

Novinarima se obratio i predsednik kluba Fernando Roig, koji veruje da će dosadašnji fudbaler Valjadolida biti pravo pojačanje za ''Žutu podmornicu''.

''Očekuje nas naporna sezona na tri fronta, a njegov dolazak je i potvrda naše politike da dovodimo igrače koji mogu da poboljšaju kvalitet koji već imamo'', jasan je Roig.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke