Ronaldo moli Di Mariju da NE ide

Autor: Miloš Marković
utorak 12.08.2014.
15:32
Izvor: Sportske.net

Portugalac je lično zamolio Argentinca da ne ode iz Real Madrida, izveštavaju španski mediji.

Beta/AP Photo/Victor R. Caivano
Beta/AP Photo/Victor R. Caivano

Povezane vesti

Usred spekulacija i gromoglasnih najava da će Anhel Di Marija napustiti Madrid, iz Španije stiže zanimljiva vest.

Naime, Di Marija je bio na pragu odlaska u Pari Sen Žermen, Francuzi su zbog finansijskih aspekata, FIFA fer-pleja, odustali od transfera, u centru pažnje je Mančester Junajted.

Rukovodstvo kluba rešeno je da roster oslobodi i proda argentinskog napadača, koji je (nezasluženo) gurnut u drugi plan i senku novopridošlih fudbalera.

Zlobnici bi rekli, nedovoljno je marketinški isplativ, ali njegov uticaj na terenu dobro je poznat karlu Anćelotiju, koji je izrazio želju za njegovim ostankom, kao i Kristijanu Ronaldu.

Portugalac je, prenosi El Konfidensijal', lično zatražio od Di Marije da ostane, da izgladi odnose sa rukovodstvom kluba u koje je razočaran, te da i naredne godine bude deo ekipe u kojoj je do sada pokazao svoje neosporne kvalitete.

Ronaldo je izneoi jasan stav, napominje pomenuti izvor, Di Marija je važan igrač za Real, njegov odlazak bi samo oslabio tim.

Inače, Argentinac je protekle sezone postigao četiri pogotka i zabeležio 17 asistencija na 34 utakmice u dresu kraljevskog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke