Roma već našla zamenu za Manolasa!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 27.02.2017.
11:04
Izvor: Sportske.net

Grk se po svemu sudeći seli, te u upravi tima sa "Olimpika" već uveliko rade na pronalaženju zamene.

Beta/AP Photo/Riccardo De Luca
Beta/AP Photo/Riccardo De Luca

Povezane vesti

Kostas Manolas će od narednog leta najverovantije igrati za Inter, sam igrač je pred meč upravo sa "Neroazurima" dao izjavu iz koje se može zaključiti da je čitava stvar više od same spekulacije.

"Inter? Još uvek imam dve godine ugovora sa klubom, fokusiran sam na sadašnja dešavanja i uvek želim da odigram dobro, videćemo šta će biti", izjavio je Manolas.

Pojedini mediji u Italiji prenose da je uprava "Neroazura" više nego ozbiljna kada je angažovanje Manolasa u pitanju, okrenuli su se u potpunosti ka Grku kada su im propali pregovori sa PSŽ-om oko Brazilca Markinjosa.

Sve dodatno dobija na težini, kada uzmemo u obzir činjenicu da je Roma već krenula da traži zamenu za sjajnog defanzivca.

Naime, pokazali su interesovanje za fudbalera Čelsija Kurta Zumu!

Francuski fudbaler nije igrao puno pod Konteom zbog povrede, spekuliše se da bi Italijan bio voljan da ga pusti na pozajmicu, ali u Romi žele dugoročno rešenje u zadnjoj liniji, te bi radije otkupili njegov ugovor.

Tu je i opcija pozajmice na godinu dana sa pravom otkupa po isteku iste, koja je vrlo popularna u Italiji, pa ćemo videti kako će se stvari razvijati.

Ukraine Soccer Champions League

Zuma nije najzadovoljniji u poslednje vreme, priliku da igra dobija ili sa klupe ili u FA Kupu, a i sam je izjavio da mu je u njegovim godinama potrebno da igra u kontinuitetu.

"Videćemo kako će se stvari odvijati do kraja sezone. Moraćemo da razgovaramo, jer ja sam mlad i u mojim godinama morate puno da igrate", rekao je Zuma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Tuesday, 28.02.2017
00:58

Sta ce u propalom Interu?

avatar
Tuesday, 28.02.2017
21:15

On do ovog trenutka, odnosno do saznanja da bi mogao da promeni sredinu zaigrao je mnogo bolje u odnosu na raniji period. Ali da se nadovezem na tvoje pitanje, 45 miliona se ne odbija.

avatar
Realan tip
Saturday, 04.03.2017
01:01

I opet, sta ce u propalom Interu? Ko da Celzi nudi manje.

avatar
Tuesday, 28.02.2017
21:26

U smislu, ne odbija se ovolika svota novca za igraca koji s vremena na vreme ume fatalno da kiksne.

avatar
covjek10
Monday, 27.02.2017
21:07

Zouma ostaje jos mnogo godina u Chelseaju, to je ipak jasno.

avatar
Eglos Zero
Monday, 27.02.2017
19:02

Zuma budućnost fudbala zapamtite to !!!!!

avatar
mak_juventino
Monday, 27.02.2017
13:08

Conte ne pije nafta ....

avatar
King Didier Drogba
Monday, 27.02.2017
12:23

Zasto bismo prodali Zumu? Najperspektivniji stoper premier lige.

avatar
Nikki92CFC
Monday, 27.02.2017
19:23

Slazem se po meni on treba da igra prvu postavu i sigurno je bolji igrac od Kejhila. Jos sada se spominje dolazak Bonucija a ako se to desi mi onda imamo 6 stopera prve klase. Aspi, Luiz, Bonuci prva postava a na klupi Kejhil, Ake i Zuma. Realno klupa bolje od prvih timova konkurencije i bice nezadovoljnih. Ja bih prodao Kejhila ali to ce ici tesko jer je domaci igrac i Konte ga dosta ceni. Ake moze i levo umesto Alonsa. Ne bih vracao Kristensena, neka odigra jos jednu sezonu na pozajmici ali u Premijer ligi da vidimo kakav je kvalitet jer se Borusija ne sastavlja ove sezone. Zuma prodaja nikako!

avatar
West London
Monday, 27.02.2017
12:22

Zoumu ni pošto pustiti ni na posudbu,on i Christenesen su budućnost,a jedini razlog zbog kojeg Cahill igra je to što je Homegrawn player,mislim i nadam se da će se situacija promjeniti na bolje,za Kurta,mlad je i perspektivan,ima još dosta mjesta za napredak #CFC KTBFFH WLOTCTID COME ON BLUES :)