Roma ugrabila Atalantin biser?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 26.01.2017.
10:40
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, "Vučica" sprema veliko pojačanje.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Prema navodima "Kalčomerkata" Roma je sada prvi favorit za potpis veznog fudbalera Atalante Franka Kesija.

Ovaj mladi fudblaer iz Obale Slonovače je oduševio mnoge evropske klubove svojim partijama u poslednjih godinu i po dana, posebno je ove sezone dobar kako je uspeo da upiše šest golova i dve asistencije na 16 nastupa u Seriji A.

Interesovanje su pokazali Mančester junajted, Čelsi ali i Pari sen Žermen, no prema poslednjim iformacijama Kesi se neće seliti iz Italije.

Ipak, ekipa iz Bergama je ove zime prodala Matiju Kaldaru u Juventus (ostaće u Atalanti na pozajmici do 2018. godine), kao i Roberta Galjardinija u Inter, te nemaju preku potrebu da se odreknu i Kesija ove zime, što najverovatnije znači da će 19-godišnji fudbaler iz Obale Slonovače na "Olimpiko" najverovatnije preći na leto.

S druge strane, veruje se da će Roma morati da proda jednog od dva najtraženija igrača, Naingolana ili Manolasa, da bi priuštila Kesija, kako se nalaze u nezavidnoj finanskijskoj situaciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Friday, 27.01.2017
01:33

Znaci da Naingolan ide...

avatar
chaki
Thursday, 26.01.2017
12:29

Iznenađenje,dobar izbor za njega

avatar
Thursday, 26.01.2017
11:49

Nista neka Konte u paketu uzme i Naigolana i Manolasa i eto dve muhe jednim udarcem. Onda ostaje zamena za Mozesa i Alonsa i mozda nekog u napadu uz Kostu i to je to.