Roma od Monaka dobija novac za Džeka?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.06.2015.
18:56
Izvor: Sportske.net

Francuski prvoligaš Monako mogao bi da donese Romi zaradu koja joj je neophodna kako bi se krenulo u "napad" na Edina Džeka.

Beta/AP Photo/Victor R. Caivano
Beta/AP Photo/Victor R. Caivano

Povezane vesti

Francuski prvoligaš Monako zaradio je od prodaje Žofrija Kondogbije čime su stvoreni preduslovi da se krene u kupovinu. Prva meta trebalo bi da bude napadač Rome.

Kako bi ispoštovali pravila vezana za finansijski fer-prej u Monaku su donekle bili prinuđeni da prodaju Žofrija Kondogbiju jer će posle tog transfera imati pokriće za dovođenje igrača.

Italijanski mediji prenose da su "Kneževi" spremni da angažuju napadača Rome koji se nakon neuspešne polusezone u Milanu vratio na "Olimpiko". Jasno vam je, u pitanju je Matija Destro, momak za koga Milan nije bio spreman da plati otkupnu klauzulu u iznosu od 18 miliona evra.

Nekoliko uglednih medija iz Italije u utorak je prenelo vest da je Monako "zagrizao" za Matiju Destra i da će "Kneževi" za njega platiti čitavih 15 miliona evra!

Agent italijanskog fudbalera Klaudio Viđoreli spreman je da se sastane sa direktorima dva kluba kako bi precizirali detalje transfera.

Ukoliko dve strane pronađu zajednički jezik Matija Destro mogao bi da prekine svoj odmor i da se sa Mikonosa zaputi u Monte Karlo kako bi obavio medicinske preglede i potpisao ugovor sa Monakom.

Roma bi prodajom Matije Destra Monaku i Žervinja Al Džaziri napravila podlogu za transfer Edina Džeka, a "Olimpiko" bi posle svega šest meseci trebalo da napusti i Seidu Dumbija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 23.06.2015
19:27

Ako bi se ovo obistinilo, bio bi odličan posao Rimljana.

avatar
Romanista
Tuesday, 23.06.2015
19:22

Extra konacno i ovo drvo da uvalimo nekom i to za fenomenalnih 15 milki :D..Jos 15-ak za Gervinha i 15-ak za Dumbiju eto 40-45 milki.Ali ne za Dzeka ne treba nam on,poslednja imena koja se dovode u vezu su Lakazete,Benteke,Lukaku..To su tri najzvucnije i najskuplja imena za napad koja se dovode sa Romom uz Baccu iz Sevilje..Licno se nadam Lakazeteu ili Lukaku i ne vidim razlog zasto ovo ne bi bilo moguce ako prodamo ovu dvojicu ili trojicu igraca.Plus tu je i liga sampiona koju mozemo da garantujemo pre svega Lukaku i Bentekeu.Idealno bi bilo kad bi smo uspeli i Ljajica da prodamo i dovedmo recimo Salaha..Trio u napadu Lukaku-Iturbe-Salah a klupa Toti-Falque-Verde-Sanabria

avatar
StormyLBZ
Tuesday, 23.06.2015
21:07

Slazem se, jedino me zanima sto Zervinjo?? Dobar je on igrac, odlicno je igrao ove sezone... Sto se tice kupovine ili Lukaku ili Lakazet, onaj Benteke mi nije bas nesto kao igrac ali ajde..

avatar
Romanista
Tuesday, 23.06.2015
22:07

Prosle sezone je igrao ok,ali ove katastrofa pogotovo posle Africkog kupa ni on ni Dumbija nisu mogli da se pokupe..I kakav mu je ucinak bio ove sezone?Dva gola je postigao a ima 28 godina 15 miliona je odlican posao pre svega..Iago Falqe je dosao za smesnu sumu manju od 10 miliona iz Djenove a ucinak mu je kao Gervinho,Ljajic i Iturbe zajedno prosle sezone.Ovo je odlican posao kako god pogledas,on jedino brzinu sto ima i to je sve to mu je donekle uspevalo u prvoj sezoni sad ga svi provalili nema on sta vise da pruzi Romi.Po mom misljenju bar,hvala mu za proslu sezonu ali Romi su potrebni bolji i kvalitetniji igraci kojima ne treba 10 sansi da bi postigli gol

avatar
Naprednjak
Tuesday, 23.06.2015
19:16

Roma bi napravila odličan posao u slučaju da se ovo obistini.

avatar
lamps8
Tuesday, 23.06.2015
20:22

ne razumem zasto bi neko potrosio ovoliko novca na destra.

avatar
Naprednjak
Tuesday, 23.06.2015
22:31

Postavio sam sebi identično pitanje. Destro je ispodprosečan fudbaler. Kalibar za Seriju B.

avatar
Z
Tuesday, 23.06.2015
19:02

Izgleda da jako inteligentni ljudi rade u MC---> kupis Bonia za 35M, cisto da bi grejao klupu, a onda za duplo manji kes prodas Dzeka, koji je za ovog prvog izmislio fudbal.........fantasticno.