Roma našla zamenu za Ešlija Kola!

Autor: Lazar Mitrović
utorak 11.08.2015.
00:11
Izvor: Sportske.net

Englez na izlaznim vratima.

BETA/AP Photo/Felice Calabro'
BETA/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Lukas Dinje bi uskoro mogao da pojača "Vučicu", pišu italijanski mediji.

On bi ogao da bude zamena za nekadašnjeg fudbalera Čelsija i Arsenala koji bi mogao uskoro da napusti klub, pročitajte ovde.

Fudbaler PSŽ-a je dugo bio na meti Liverpula, ali je menadžer Brendan rodžers odustao od tog transfera jer želi da pruži šansu Albertu Morenu i Džou Gomezu.

Dinje u poslednje vreme nije u prvom planu trenera Lorana Blana, koji na tom mestu dosta više koristi Brazilca Maksvela i zato želi da ide sa 'Parka prinčeva'.

22-godišnji fudbaler je u prošloj sezoni odigrao 14 mečeva u ligi u redovima šampiona Francuske. On je za reprezentaciju Francuske odigrao 8 mečeva.

Levi bek PSŽ- je trenutno prioritet za dovođenje trenera "Vučice" Rudija Garsije, koji ga je trenirao dve godine dok su bili u francuskom Lilu.

Dinje bi na Olimpiko došao na jednogodišnju pozajmicu, sa pravom otkupa na kraju sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalista
Tuesday, 11.08.2015
08:08

..slabo ko moze dostojno zamijenit Kola u Romi!

avatar
Делија_момак
Tuesday, 11.08.2015
02:38

Одличан играч. Упознат сам са његовим квалитетима(играчким) јер сам га био довео у Сент Етјен кад сам играо МЛ :-D

avatar
Toti 10
Tuesday, 11.08.2015
02:09

Odlicno pojacanje i sigurno ce napredovati jos vise u buducnosti, bas me interesuje koga cemo dovesti od stopera. Negde sam procitao da zele crnu rupu u prevodu Ranokiju, onda bolje dovesti Rnica umesto njega. :D Mislim da je Garaj u odbrani nerealna meta, svi znamo kako Zenit zacepi cenu.

avatar
Stefan123(58 Sic)
Tuesday, 11.08.2015
01:11

Odlicno resenje

avatar
Romanista
Tuesday, 11.08.2015
00:36

Fino,prizeljkivao sam Kurzavu ali i ovaj je dobar konacno da resimo najkriticniju poziciju u timu,mada ostaju sad stoperi da se rese i desni bek..i mozda jos jedan levi ili razmislja da zamena ovom malom bude univerzalni Torosidis.Nadam se da nije tako,mislim da nam jos trojica trebaju u odbranu sa odlaskom Mbiwe.Idealan scenario bi bio kad bi smo uz Dignea doveli Adriana iz Barce ili Santona iz Intera posto oni navodno zeli Krisita da vrate a tu je i Dodo za koga treba da nam plate oko 9 miliona jer je ovo druga godina pozajmice i sad su u obavezi da ga kupe pa da to preklopimo :D..Desno dovedemo Bruna sa Florenzijem da se rotira i bekovi reseni.Via Maikon,Cole,Toro i na stoperskim pozicijama ostaje znak pitanja dosta imena se pominju.Idealno bi bilo da dovedemo Garaya ili Glika a kao cetrvtu opciju nekog jeftinog,pise se da smo gotovo sigurno blizu potpisa mladog Slovaka iz Katanije Norberta Gyombera za oko 2-3 miliona i tu bi zavrsio merkato.Forza Roma

avatar
rabik
Tuesday, 11.08.2015
11:03

al onda je problem uigranost , pogotovo sto nece imati dosta pripremnih utakmica , mislim da vam je potreban jos 1 stoper a i ako nedodze nece biti problem jer ste vec dovoljno jaki

avatar
Volim nogomet
Tuesday, 11.08.2015
00:35

Treba Digne otići tamo je Maxwell koji još dobro pokriva tu poziciju ,a Digne je mlad i trebaju mu igre.

avatar
Tuesday, 11.08.2015
00:24

Odlična zamena. Ešlijevo vreme je prošlo.