Roma mora da prodaje, i Ljajić na spisku?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 31.05.2015.
11:06
Izvor: Sportske.net

Trener Garsija svestan da će ponovo klub morati da prodaje kako bi doveo nove igrače. Ko bi mogao da napusti Trigoriju ovog leta? Izvesno je, neko od najskupljih igrača!

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

Rudi Garsija je juče, pred meč poslednjeg kola i kraj sezone rekao da je Roma prvak jer Juventus igra "u svojoj ligi" i mnogo je jači od ostatka Serije A.

Francuz je poručio da ostaje, da mu je od početka jasno da Roma mora da prodaje da bi kupovala. Zbog toga i ove sezone treba očekivati da neko od najboljih igrača napusti Rim, kako bi klub imao pristojan transfer budžet.

Za sada se vode pregovori oko ostanka Naingolana, odnosno otkupa njegovog ugovora od Kaljarija, u suprotnom i Belgijanac bi mogao da završi u Juventusu, ili se preseli u Premijer ligu.

Ipak, trebalo bi da ostane, pa bi iz veznog reda mogao da bude žrtvovan verovatno Pjanić.

Bosanac je četiri godine u Rimu, prošlog leta je imao ponudu Pari Sen Žermena, interesovala se i Barselona kojoj su ruke vezane ovog leta. "Vučici" je potreban novac, cena odličnog pleja je oko 25 miliona evra.

Klub će se osloboditi Žervinja koji je na pragu odlaska u Katar, a pominje se i da bi Adem Ljajić u slučaju dobre ponude mogao da napusti večni grad. Bivši igrač Partizana je na ceni, ponovo se govorka da bi Milan mogao da odreši kesu, ali i timovi iz Bundeslige. I njegova cena na tržištu je visoka, oko 20 miliona evra, pogotovo što je bio možda i najbolji napadač Rome u ovom šampionatu.

Roma ima zamene, kao slobodne igrače mogli bi da dovedu Ajua iz Olimpikac kao i Ukrajinca Konopljanku. Iturbe ostaje, u njega je uloženo 30 miliona, nemaju kome da ga prodaju, a siguran je i Toti. Vratiće se Destro čiji ugovor neće otkupiti Milan, tu su i Ibarbo i Dumbija, pa je ponovo gužva u napadu, a samo Ljajić bi mogao da značajnije popuni kasu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 31.05.2015
12:24

Iturbea treba prodati, Ljaja je izmislio fudbal za pojedine igrace Rome.

avatar
StormyLBZ
Sunday, 31.05.2015
13:11

Prodati obojicu i kupiti Luku Tonija i zajedno sa Totijem neka izguraju sezonu i onda kupovina!

avatar
Sunday, 31.05.2015
14:14

Ne znam bas. Ideja je izopacena :D Kupiti veterana.

avatar
Totti10
Sunday, 31.05.2015
13:41

Iturbe ce tek da zablista treba prodati Ljajica i Zervinja a po mogucnosti i Destra i otarasiti se nekih igraca koji nisu potrebni,a vraca se Romanjoli tako da Romi realno gledano trebaju 4 pojacanja i to ce verovatno biti slobodni igraci poput Luiz Adrijana,Ajua,Mavube i Konopljanke.Budzet je mali tako da ce Adem biti najverovatnije prodat,Naingolan ostaje kao i Pjanic.Ocekuje se povratak Strotmana tako da ce vezni red osati neizmenjen a i napad eventualno 1 ili 2 pojacanja.A sto se tice odbrane 2 beka i golman bi trebalo da dodju,a mislim da je Glen Dzonson potpisao.

avatar
Samo domace
Sunday, 31.05.2015
12:06

Znaci Roma i sledece sezone u konkurenciji za skudeto :-D

avatar
mak_juventino
Sunday, 31.05.2015
12:05

Prelosa transfer politika , nikda Roma nece biti konkurent Juventusa sa ovakve poteze ! Da odu Ljajic i Gervinho , da ode Radja , da ode Pjanic ??? Pa oni bi zavrsili na 7 mesto naredne sezone , kada bi takvo nesto uradili ! Doumbia , Ibarbo , Totti ??? Auuu preloso

avatar
nekros77
Sunday, 31.05.2015
13:17
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 31.05.2015
11:18
avatar
Alexander Stonsky
Sunday, 31.05.2015
11:15

Voleo bih da Ljajic predje u Milan. Da se ispravi greska od pre 2 godine.