Roma krenula po fudbalera Nice, ali je "poljubila vrata"

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 05.06.2017.
21:37
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih igrača ekipe sa Azurne obale, zapao je za oko "Vučici".

EPA/KEYSTONE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT
EPA/KEYSTONE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Povezane vesti

Romu očekuju velike promene ovog leta. Izvesno je da će doći do promene na klupi, ekipu će od Spaletija koji će u Inter preuzeti Euzebijo di Frančesko.

Očekuju se velike promene i u rosteru, tim će najverovatnije napustiti Antonio Rudiger, Naingolan je na radaru brojnih evropskih klubova, a Mohamed Salah će u Liverpul.

Jasno je da će morati dobro da se pojačaju ako nameravaju da ostanu u vrhu italijanskog fudbala, posebno jer Milan i Inter planiraju da se uključe u borbu za sam vrh i neće štedeti novce na tranfer pijaci.

Tako je uprava tima iz glavnog grada Italije odlučila da se pojača u Francuskoj, poslali su ponudu za vezistu Nice Žan-Mišel Serija, ali je ona glatko odbijena.

Nije poznato koliko je Roma ponudila za jednog od najboljih igrača Nice, koji je u sezoni za nama u Ligi 1 upisao sedam golova i devet asistencija.

Videćemo da li ovo znači da je Roma odustala ili će nastaviti da šalju ponude na adresu ekipe sa "Alijanc Rivijere", koja je u sezoni za nama došla do istorijskog trećeg mesta u francuskom šampionatu, te će imati priliku da u sezoni pred nama igra i Ligu šampiona.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Golzalo Higuain
Monday, 05.06.2017
22:44

kamo sreće dandi frančesko preuzme juve a onaj idiot gllupi koji ne konta da je formacija najvaznija stvarnu fudbalu ode u psg

avatar
Oldboy
Monday, 05.06.2017
23:04

Čovek 2 finala u 3 godine ,za malo tripleta, a ti ga nazivaš neznalicom, nisam siguran baš da si u pravu, ali kapiram da možete I boljeg trenera da imate

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 15.06.2017
06:43

bio bi i ti u finalima da imas najboljhu odbranu svih vremena i onakve ostale igracine