Roma - Dvojac stiže na "Olimpiko"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 21.06.2015.
17:35
Izvor: Sportske.net

Pregovori su pri kraju, Roma bi mogla da dobije još dva pojačanja za narednu sezonu!

Beta/AP Photo/Luca Zennaro, Ansa
Beta/AP Photo/Luca Zennaro, Ansa

Povezane vesti

Roma će svim silama pokušati naredne sezone da se domogne toliko isčekivane titule, a kako bi bila konkurentnija Juventusu i ostalima moraće da dovede kvalitetna pojačanja.

Dva su već na pragu, ako je verovati italijanskim medijima.

Radi se o fudbalerima Đenove, Jagu Falkeu i Andrei Bertolaćiju. Čelni ljudi Rome su sinoć imali sastanak sa Upravom Đenove, a na večeri su dogovoreni transferi ova dva fudbalera.

Falke je Španac, ima 25 godina i igra na krilnim pozicijama, a prošla sezona je definitivno bila njegova pošto je uspeo da postigne čak 13 golova u sezoni.

Sa druge strane, 24-ogodišnji Bertolaći je dete Rome, prethodne tri sezone je odigrao u Đenovi, a prema mnogim izvorima on je već potpisao ugovor sa Romom. Igra i za reprezentaciju Italije, a inače igra na poziciji veznog igrača.

Očekuje se ozvaničenje ovih transfera u narednih nekoliko sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Forza Genoa CFC
Monday, 22.06.2015
18:47

Steta sto napustaju Djenovu, umesto Falkea dolazi Darko Lazovic, Bertolaci odlican igrac, a bice jos bolji !

avatar
Romanista
Sunday, 21.06.2015
21:05

Treba nama mnogo veca pojacanja od ovih da bi smo krenuli ozbiljinije za bilo koji trofej..Bertolaci je ok za rotaciju i dok se Strotman skroz ne oporavi mada bi trebalo da bude spreman od pocetka sezone,ovaj Falke nista posebno imao proslu sezonu dobru i to je sve..Daj boze da me iznenadi i da pokida sledece sezone ali ne verujem bas nesto nadam se da je stigao vise kao klupa a ne za prvi sastav..Ono sto je nama neophodno jesu dobar golman,desni i levi bek i dobar krilni napadac i na kraju taj klasicni spic..Prodati sve ove nepotrebne pocev od Curcija,Lobonta,Astorija,Cola,Maicona,Balzaretija,Destra,Gervinha,i ostalih pozajmljenih i nepotrebnih igraca i eventuialno Ljajica..Begovica na golu,Pereza na desnom boku,Kurzavu na levom pokusati ovog Baccu iz Sevilje i jedno dobro krilo tipa Konopyanke kojimoze za dz da dodje ako ne pokusati Karaska iz Monaka koji je i prosle sezone bio blizu da potpise ili potrositi malo vise kinte i dovesti Yarmolenka i sa iturbeom i Verdeom ga rotirati..Takodje ne bih imao nista protiv da dovedemoi Salaha koji po svoj prilici se nece zadrzati u Firenci..Bilo kako bilo trebace nam 4-5 bas kvalitetnih igraca da bi smo imali kakve takve sanse da konkurisemo za neki trofej sledece sezone uz ostanak najboljih tu najpre mislim na Radju i povratak Romagnolija,Stortmana,Kastana itd..

avatar
Sunday, 21.06.2015
17:37

Sve u svemu, solidni igrači. Nego, zanima me, je l' ovaj Falke igrao u Selti ? Čini mi se da jeste.

avatar
Denis Split
Sunday, 21.06.2015
19:44

Google is your friend.

avatar
Sunday, 21.06.2015
20:22
avatar
Grobar92
Sunday, 21.06.2015
20:12

Bio je Totenhemov igrac, a posle bio saljen na razne pozajmice, pa i u Selti :)