Roma - "Dijamant" opet aktuelan, meta je i Alžirac

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 28.06.2015.
14:34
Izvor: Sportske.net

Roma nastavlja da kuje svoje transfer planove ovog leta.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Ekipa Rome koja je i prethodne sezone zauzela drugo mesto na tabeli želi da se još više suprostavi Juventusu u borbi za titulu naredne sezone, a prevashodni cilj je sastavljanje kvalitetnog sastava koji će moći da izdrži bitke na tri fronta.

Nekoliko je igrača zapalo za oko Upravi Rome i treneru Garsiji, među njima je i srpski reprezentativac Filip Kostić, o čemu smo pisali danas.

Pored njega, interesovanje postoji i za alžirskog internacionalca koji nastupa za Rems, Aisu Mandija. Ovaj fudbaler je desni bek, ima 24 godine i odigrao je sjajnu sezonu u svom klubu. Navodi se kao zamena za Torosidisa za kojeg se veruje da će otići ovog leta.

Pisali smo ranije o interesovanju i za Edina Džeka, a ono je ponovo aktuelno prema navodima italijanskih medija. Postoji odličan odnos između Uprava Mančester sitija i Rome, cena bosanskog reprezentativca je oko 20 miliona evra, a mnogi sa nestrpljenjem očekuju sledeći potez Rome.

Postoji i alternativa za njega, italijanski mediji pominju i fudbalera Evertona, Romelua Lukakua.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
as roma u srca
Sunday, 28.06.2015
17:58

evo neki moj sastav rome za sledecu sezonu : ospina - darmijan, manolas, i. martinez, koentrao - de rossi, naingolan, pjanic - ljajic, kostic, dzeko

avatar
as roma u srca
Sunday, 28.06.2015
15:47

kakav mandi, nije on za kod nas, u ovom trenutku potrebni su stoper, bekovi ( desen i lev ), potom jedan zaden vezn ( zamena za de rosija ), jedno ( moze i 2 ), krila i napadac. Dzeko bi bio vrhunsko pojacanje, no ne shvatam od gde mandi, darmijan i resen problem za 5 - 6 godina, potom moji veliki zelji su i. martineza ( stoper ) i kranevitera ( zadan vezni ), i sa kosticem i dzeka toa bi bila ekipa koja bi bila vrlo konkurentna juventusu.

avatar
Sunday, 28.06.2015
15:39

Kad sam čuo Alžirac, pomislio sam na Slimanija iz Sportinga.